Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 5, 2009

Bjenci woog op het moment van schrijven 77.70 kg (bmi: 28.54).

Gisteren zat ik boven het streefgewicht van het slankplan. Ook niet verwonderlijk als je weet wat ik de laatste dagen allemaal wel niet gegeten heb. Mijn motivatie was tot ver onder het nulpunt gedaald. Gisteren ging het al weer ietsje beter. Ik heb me toen beter aan mijn hoofdmaaltijden gehouden, maar helaas tussendoor ook wel weer gesnoept.
Desondanks was ik vandaag toch afgevallen.
Zou ik morgen onder de 77.5 kilo wegen? Vandaag ga ik er weer voor. Er is weinig tot niets te snoepen in huis. Dus dat valt weer mee. Wel moet ik vandaag even boodschappen doen, maar ik ga met een kant en klaar lijstje er naar toe en zal niets anders halen dan dat er op staat (tenzij het gezond is natuurlijk).
Ciao!

May 5, 2009 om 16:14
:yougogirl: je moet wel doorzetten ik heb even gekeken op je profiel en je had nog geen buddie ik wil je buddie wel zijn haha je hebt leuke dagboeken ik hoop dat er gauw weer wat af is want dan ben je mooi gemotiveert ik hou je in de gaten als je dat natuurlijk goed vind groetjes ilona
tip vul het voedings dagboekje in help mij echt daardoor ga je veel minder snaaien:volvreten: tenminsten dat help bij mij:veelsucces:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan