Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 5, 2009

Inge68 woog op het moment van schrijven 101.70 kg (bmi: 29.72).

He allemaal,

Het is weer dinsdag ochtend.
Maarliefst 1 ons afgevallen deze week.:snik:

Nou moet ik wel zeggen dat ik afgelopen weekend weer getrakeerd ben op de maandelijkse menstruatie, dus misschien is dat een mogelijke oorzaak (altijd handig zo'n excuus). Dit betekent voor mij dat ik de eerste 24 uur echt dood en doodziek ben. Ik moet echt medicijnen innemen om deze uren door te komen. En na 24 uur is dat ook zomaar weer over.:irri02:

Verder is het hier in het zuiden 2 weken schoolvakantie en ook dat werkt niet mee aan serieus kunnen lijnen. Het is toch eens een keer een ijsje, dan weer eens uit eten, dan na een dagje weg te laat thuis om nog gezond te koken. Ga zo maar door....

Natuurlijk allemaal geen argumenten maar wel een verklaring waarom er niet zoveel af is deze week. Maar ik moet niet zeuren, het is er ook niet bij.

Ik realiseer me nu dat ik 4 maanden bezig ben. 4 maanden al geen zakken drop gegeten:engelsedrop:, geen repen chocolade op:snickers:, geen gebak op:fruittaart:, koekjes blijven in de kast liggen:mergpijpjes:, de wijnflessen blijven dicht:wijntje:. Eigenlijk vind ik dit al best een hele prestatie. En ik ga door. Ik wil naar die 85 kilo toe. Dat moet kunnen. Het geeft mezelf in de winkels weer zoveel meer mogelijkheden. Geen speciale matenwinkel meer, gewoon een leuke doorsnee maat. Wat zou dat toch mooi zijn.

:inge68:

May 5, 2009 om 08:19
EN WEET JE WAT HET MOOISTE IS, HET GAAT JE GEWOON NOG LUKKEN OOK.
JE KUNT HET, DAT WEET IK ZEKER, KIJK MAAR NAAR MIJN VOORBEELD. oOK IK DACHT TOEN IK BEGON, DAT GAAT ME NOOIT LUKKEN, MAAR HET IS ME MAAR MOOI GELUKT.
DUS OOK BIJ JOU KAN DAT.
NATUURLIJK HEB JE MOEILIJKE MOMENTEN, IDD DE SCHOOLVAKANTIES ZIJN FUNEST, OOK HIER HERKENBAAR. MAAR HET GAAT GEBEUREN DAT JIJ SCOORT IN EEN NORMALE KLEDINGZAAK, VOOR EEN PRIJSJE, OHH OHH, JE WILT HET NIET WETEN.
LET MAAR OP SUCCES.:alleskomtgoed2:
May 5, 2009 om 08:38
Hoi Inge,

Je gaat echt super. Ja, "maar" 1 ons eraf deze week, maar je houd gewoon vol en dan kom je wel bij die 85. En wat is 85, ook maar een cijfertje. Als je jezelf goed voelt is het al prima.
Ga zo door.

:tilgoedbezig:
May 11, 2009 om 06:09
Lieve, lieve Inge,

Wat ben je toch een schatje. Dat je me na al die tijd toch nog goed gezint bent doet me goed.

Wat goed van jou dat je in 4 maanden ruim kilo kwijt bent. Je doet het met een mooi gemiddelde van ongeveer een pond per week. Dat betekent dat de kilo's er ook niet zo snel bij zullen komen als je een keer uit de bocht vliegt.

Ik ga er weer helemaal voor en heb vanochtend het licht weer gezien. Ik ga me weer als een goede buddy gedragen en zal je proberen te steunen waar ik kan.

Ik wens je een hele fijne dag.

Liefs,
Regina
May 11, 2009 om 07:56
Hey Inge,
Ik zie zojuist jouw foto die is genomen in Wenen. Wat ben jij al mooi slank zeg. Nu viel me ook jouw BMI op. Joh, je zit al bijna op de 25, wat knap, dat wil ik ook!

Zo zie je maar, het is maar goed dat ik terug ben.

:hug:
Regina
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan