Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 5, 2009

Jiskje69 woog op het moment van schrijven 122.50 kg (bmi: 42.89).


:halloallemaal1:

Een ieder die mijn dagboekje leest weet intussen wel dat ik het niet heel gemakkelijk heb gehad het afgelopen jaar.
Ik zit er dus ook helemaal door heen, ben nog niet aan het werk zit al een paar weken thuis, mijn rug is aardig bekomen alleen zit het geestelijk nog niet allemaal goed.
Ben intussen bij de bedrijfsarts geweest en we beginnen straks wel weer voor een paar uurtjes in de week.
Verder ben ik een jaarje ouder geworden en heb ik een dag van herdenken achter de rug, het was gisteren 3 jaar geleden dat mijn moeder overleed om even over 8 uur s'avonds, dus je staat altijd stil bij dodenherdenking om die tijd en de hele dag was ik wat uit mijn doen en de herrindering van die dag 3 jaar geleden herbeleef je weer.
Ik moet binnenkort naar het UMCG om te kijken hoe het is met mijn ogen en of er nog iets aan gedaan kan worden of dat ik het met dit zicht moet doen wat ik heb, en dat is niet echt heel veel.
Alles bijelkaar heeft er dus voor gezorgd dat ik het even niet allemaal kan bijbenen en ik daar door langer in de lappenmand zit.
Dit alles heeft natuurlijk ook invloed op mijn gewicht ik ben dit jaar al 10 kilo aangekomen door emotie eten en te veel eten, begin te snaaien en heb geen stop op het moment kan alles door eten.
Heel soms ga ik weer overgeven als de druk mij teveel word en dat geeft dan weer een opluchting maar ook een heel groot schuldgevoel.
Ik hoop dat de goede tijd er weer een beetje aan komt en dat ik het allemaal weer een beetje op rijdje kan krijgen zowel mijn depri overwinnen en ook dat ik weer een beetje ga afvallen want ik voel mijn heupen nu ook nog wel die hebben wel een opdonder gehad.
Ik hoop op betere tijden.
:jiskje69:

May 5, 2009 om 03:56
Ik kan je alleen maar heel veel sterkte wensen! Zet hem op meid, je weet dat je het kan.

Groetjes Anatevka
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan