Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 5, 2009

Lovelylocks woog op het moment van schrijven 85.50 kg (bmi: 32.98).

Ik ben weer begonnen nadat ik vier kilo aangekomen ben en slecht in m'n broeken begon te passen. Het vooruitzicht een beetje leuk in m'n bruidsjurk te staan in januari is natuurlijk een prachtige motivator.

1 mei voor het eerst weer start-to-run gedaan. Dat ging heel slecht, 1-1-1 gelopen en gestopt omdat mijn enkel erg veel zeer begon te doen en omdat ik eigenlijk ook echt niet meer kon.
2 mei had ik nogal veel spierpijn, vooral in m'n bovenbenen. s avonds ben ik een half uurtje gaan wandelen in het park om toch nog wat beweging te krijgen.
Gisteren heb ik 9-14 gewerkt, boodschappen gehaald, thuisgekomen, iets gedronken, nog meer boodschappen gehaald en het tuincentrum bezocht, avondeten gegeten, met de katten naar buiten geweest, de entree gepoetst, de vuilnisbak uitgesopt en een kwartier de keuken gedeclutterd. Toen was de dag weer om, van extra bewegen kwam niks meer. Hardlopen leek me al niet verstandig want ik liep nog steeds wat stijf.
Vanochtend heb ik voor de tweede keer les 1 gelopen. Eerst 10 minuten flink doorgestapt naar het park zodat ik al wat meer opgewarmd was, toen de les gelopen. 1-1-2-1-0.5 was dit keer m'n resultaat, toch al 2.5 minuten er bij ! (nog 2.5 minuut erbij en ik kan hem helemaal) En niet zoveel pijn als vorige keer. Ik let er nu op dat ik mijn rechtervoet niet meer naar buiten neer zet en dat ik mijn hele voet gebruik bij het neerkomen en afzetten.
Na de les in iets meer dan 10 minuten teruggewandeld. Zo weer werken en eigenlijk moet ik vanavond nog een half uurtje bewegen omdat ik er gisteren niet aan toegekomen was.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan