Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 5, 2009

Linnes woog op het moment van schrijven 92.50 kg (bmi: 30.20).

Goedemorgen, bijna middag.
Beetje laat vandaag, vanmorgen wel vroeg opgestaan maar lekker nog eventjes een uurtje terug mijn bed in. Het is toch niet zo mooi weer.

Over mijn gewicht heb ik het niet, ik ben druk bezig met afvallen, dus ik vul het in en let er niet op, ik denk dat ik volgende week een dalende lijn kan verwachten en anders de week erop.

Jullie zijn echt zo lief! Aniet om een pondje voor mij extra af te vallen dat vind ik nou aardig, want afvallen is beslist niet makkelijk.

Er staat weinig op het program, en ik heb eigenlijk weinig te melden, maar kom wel bij jullie langs om wat te schrijven.

May 5, 2009 om 06:05
Hoi Linda,

Als eerste dank je voor je lieve reactie op mijn blogje. Maar ergens voel ik me wel schuldig, want ik weet uit jouw verhalen dat jij ook zo je best doet en toch zie ik een totaal verkeerde curve in jouw grafiek. Ik las zojuist - tijdens mijn rustige werkdagje - nog een stukje tekst in de "metro" dat als je vocht vasthoudt, dus echt meer veel meer moet gaan drinken, water of thee is dan dus echt een goede optie. Misschien dat het voor jou ook helpt. Mij heeft het namelijk deze laatste 2 dagen wel geholpen. Je hoort mij niet zeggen dat ik je onsjes/ponden wel over wil nemen zoals Anita gisteren schreef, maar ik gun je wel dat de stijgende lijn morgen in een keer een supersterke dalende lijn wordt.

Het is hier trouwens nog steeds heel extreem donker bewolkt, maar misschien heb je gelijk en zal het tegen kwart voor drie volop zonnig zijn. We blijven maar positief denken.

Succes weer meid, en als je wat te zeuren hebt, dan doe je dat maar lekker tegen ons.

:koekerdekoek:
Onbekend
May 5, 2009 om 06:17
:hartje:Lieve Linda,:hartje:

Je geeft mij wel een complimentje dat het zo goed gaat, maar dat heb ik aan mijn buddies te danken.:bananenhartjes: Dus ook aan jou.
Alleen kan ik het niet. Ja, soms wel eventjes maar dan ga ik toch weer de mist in. Maar omdat jullie me opbeuren en we het wel gezellig hebben zet ik door.:insideheart:
Dus dank je wel Linda.:ballonkado:
Voor je lieve woorden en steun!!:hug:

:liefde:Liefs Anita
May 5, 2009 om 12:37
Hallo meid
ik kruip van ellende maar achter de pc ik heb ZO N honger
ik heb overal trek in
maar ik wil NIET toegeven
dus schrijf ik het maar van me af
Helpt misschien ook wel
Maar geef de moed niet op hoor vrijdag weer een dalende lijn!!! voor je hoop ik echt!!
Doei
XXX Angelien
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan