Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 5, 2009

Blubfish woog op het moment van schrijven 134.50 kg (bmi: 41.98).

Hoi allemaal,

Ik ruim eerst even 2 minuten in voor mijn "oh ik ben zo zielig"-klaagzang:supercry: en daarn a meld ik alle positieve zaken. Zo verlaat ik straks mijn dagboek met een positief gevoel.

Vandaag weer wegen na anderhalve week. Er was maar 2 ons af! :argh:2 ons, shit wat weinig. Ik balen want thuis op de weegschaal leek er toch wel 1 tot 1,5 kilo af te zijn. Vaag dus. En nog vager: ik was 2 kilo vocht kwijt en dazt betekende volgens die domme weegschaal dus dat ik 1,8 kilo vet was aangekomen. Tja, ik heb dan wel vakantie gehad maar heb niet op 7 pakjes boter lopen kauwen. De dietiste zei dat ze het wel vaker had meegemaakt dat mensen een plateau hadden. maar denk niet dat ze me erg geloofde toen ik zei dat ik echt geen rare dingen had gedaan:tl|: (geen wijn en geen enkele koolhydraat).

Wat dan wel, denk ik dan meteen. Nou ik had geen multivitaminen meer. Die neem ik echt trouw. Zeker 2 en ik probeer er drie per dag te nemen. Volgens mij doen die krengen ook nog wel iets. Dan... ik had te weinig zakjes. Dus heb veel vaker een salade met kip,ei of vis gemaakt. Zou niet slecht moeten zijn maar ja, je mist dan weer een zakkie. Dus per dag denk ik 1 a 2 zakkies genomen. Dus ik denk dat daar de kneep hem zit. Las laatst op de prodimed hyve iemand met hetzelfde probleem. Die kreeg het advies om meer zakjes te nemen dan zou het weer bijtrekken. Nou we zullen het gaan zien. Dan moet ik weer terugkomen over 1,5 week. Dan ben ik benieuwd. Ik wil op naar die 130, op naar die crosstrainer.:crosstrainer:

Oké dat was mijn klaagzang. Nu de positievere zaken:bigsmile:. Vandaag wordt mijn nichtje 7. Dat gaat zo snel. Ga straks langs om leuke kadootjes te brengen:bdaycomite:. Gisteren was ik bij de Ikea en vorige week ben ik op koninginnenacht nog uit geweest in Arnhem met twee vriendinnen. Erg gezellig. Eersty naar Kane geweest daarna naar een 80s-90s feest. En ik had een heel leuk nieuw ding aan van de h en m. En ik heb heerlijk gedanst.:dansen: Dat gaat toch wel even wat makkelijker met minder kilo's. Het fijnste was dat ik me veel vrijer voled en niet meer alsof iedereen naar me keek. Nou ja een stuk minder dan. heb ook nog nieuwe wandelschoenen gekocht:springen:. Ben met mijn vriend nog naar de stad gelopen en weer terug. Ging erg lekker op die schoenen.

Heb toch nog een beetje rotgevoel over die 2 ons:-|. Maar ja dan moet ik mezelf maar blijven voorhouden dat ik al ver gekomen ben.
:kijknietterug:

:blubfish:

Uit een reactie aan een sitegenoot:
Ik denk niet dat je een ander persoon bent als je gewicht hebt verloren. mensen reageren idd anders op je als je slanker bent. Dan heb ik de neiging om te roepen: `26 kilo geleden was ik ook leuk hoor!`Grappig, had vandaag iemand heel lang niet gezien en die zei dat ik niet heel veel gewicht moest gaan verliezen want dan zou ik mijn imago verliezen. Daar moest ik wel een beetje om lachen. Mijn imago is naar mijn idee niet dik. Ik ben meer dan alleen maar dik. Kijk dat weet ik, en dat moeten zij nog leren, nou dan stellen ze het beeld toch bij! Ik ben benieuwd om al die verwarde koppies te zien als ze me straks niet meer in het vakje dik kunnen stoppen, haha. Moeten ze me ineens echt leren kennen. Of zouden ze me in het vakje bruin haar stoppen? Hmmm. Ach ja, oppervlakkige mensen zijn er en zul je altijd blijven houden.

May 5, 2009, gewijzigd door Angel1954 op May 5, 2009 om 07:49
:hoi: :visblauw:

Jij hebt dus dezelfde vervelende ervaring als ik :zucht: Fase 2 lijkt toch iets "onbetrouwbaarder" dan fase 1 als het om constant gewichtsverlies gaat denk ik zo. Ook bij mij gaat het nu niet echt flitsend hard meer helaas.:tl|: Maar ik blijf er maar zoveel mogelijk :zen2: onder...;)

Je verhalen over Koninginnedag en je nieuwe wandelschoenen laten gelukkig zien dat de positieve en :zon: zonnige kant van je bestaan in ieder geval niet diep in de donkere kelderkast beland is...(+)

Lekker wandelen :sign10: dus en dan óp naar de :crosstrainer:

:veelsucces: ermee :!: en natuurlijk :eenprettigedag: vandaag met de verjaardag van de kleine meid (die zichzalf natuurlijk al héél groot vindt...;))

:hug: en :groetjes: van Angel

:angel:
Onbekend
May 5, 2009 om 09:13
Ik kwam even kijken in je dagboekje en wil je laten weten dat ik het goed van je vind hoe ver je al bent gekomen.
En dat je het vol weet te houden om die zakjes te nemen. Ik heb het ook wel eens gedaan met de modifast maar kon het niet langer als twee weken volhouden. Maar als je de klik eenmaal hebt met zo'n dieet dan kan het inderdaad snel gaan.
Veel succes met je verdere afvalstrijd, groetjes van Gerda
May 5, 2009, gewijzigd door Balou21 op May 5, 2009 om 17:19
Hi meis,

Kwam ff bij je langs ennnnnnnnehhhhhhh wil
je veel suc6 wensen.
Volhouden hoor je kan het..!!!
P.s. Mag ik je buddy worden

:lady06: :b::a::l::o::u:
May 6, 2009 om 01:15
Goedemorgen,

Ik volg volgens mij een vergelijkbaar programma, bij ons in de groep was er ook een man (wel met veel overgewicht, nl. 186 kg) die in een bepaalde fase in 2 weken tijd 8 kilo was afgevallen en de twee weken die daarop volgden er weer 6 ons bij had gekregen. Ook hij had zich keurig aan het programma gehouden en toch was er zo'n duidelijk groot verschil in die 2 weken.
Ikzelf ben chemisch laborant, werk nu op een biologisch lab, en daar zie je dat biologische systemen nu eenmaal nooit hetzelfde werken, heel veel factoren bepalen het functioneren van biologische systemen. En wij mensen zijn nu eenmaal een groot wandelend COMPLEX-biologisch systeem. Je hebt wel een verwachtingspatroon maar deze kan maar zo eens afwijken. Ik denk dat je gewoon moet kijken waar je over een tijdje, laten we zeggen 2 tot 4 maand staat, dan denk ik dat wanneer je je net zo houd aan je programma, de paar ons van nu niet weer opvallen hoor.
:veelsucces:,:gazodoor2:

:deoverwinning::rob31:
Onbekend
May 6, 2009 om 03:54
Wat goed bericht zeg !
Het is goed om ook de negatieve dingen te schrijven en ik baal met je mee over je resultaat, maar I know for sure dat het over 1.5 week weer beter zal zijn ! Je weet dat je het kan, ram door dat zogenaamde plateu heen meid !
Wel fijn om daarintegen ook je positieve verhalen te lezen ! Fijn al die nieuwe ontdekking hé ! En die wandelschoen .. perfecte aankoop ! Ik was ook heel blij met de mijne !

En het stukje van de sitegenoot .. wauw ! Super zeg, echt goed om te lezen !

Nou meis weer heel veel succes vandaag !

:mariz:
Onbekend
May 6, 2009 om 03:55
Oja .. en mn familie !
Das was echt gaaf.. ze waren half in shock :)
Maar ook onwijs blijf voor.. kon ik echt merken uit de reacties ! Heel leuk !
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan