Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 5, 2009

Nikitah86 woog op het moment van schrijven 83.90 kg (bmi: 28.36).

Hai buddies (en anderen),

tijd voor een nieuw berichtje nu Disney erop zit..
Was vorige week (ondanks uit eten, mc donalds etc) toch bij de ww nog ruim een halve kilo kwijt, thuis zelfs een hele (verschil ivm eten en kleding die dag) dus helemaal niet ontevreden!

Zaterdagnacht zijn we teruggekomen uit Disney, zoals ik wel verwacht had was het qua eten een crime... Wel geprobeerd het beste uit de kwaden te kiezen (dus geroosterd brood ipv croissants, kip nuggets ipv grote hot dog met cheddar kaas etc.) en ook de tussendoortjes op 1x na allemaal overgeslagen.. Netjes water en cola light gedronken en natuurlijk heeel veel geslenterd ;-). De laatste dag was ik ziek, die dag was ook wat minder.. De autorit naar huis was echt een crime en ik was enorm misselijk..
De uiteindelijke schade zondagochtend was 0.4 kilo eraan, viel errug mee dus!! Zondagavond hebben we ook nog patatjes gehaald omdat we weinig in huis hadden maar al met al ben ik nu zelfs een halve kilo afgevallen ten opzichte van vorige week woensdag, doel vd week (op gewicht blijven) dus behaald en zelfs verbeterd!

Ben nog steeds niet helemaal lekker, errug verkouden en hoofdpijn die door mn hele gezicht trekt, af en toe misselijkheidsaanvallen maar die worden wel steeds minder.. gister nog thuis gebleven, morgen maar weer aant werk (vandaag is vrije dag)..

Hoe gaat het bij jullie??
Ik ga even wat berichtjes terugplaatsen en dan douchen (jups laat ;-)) en het huisje even poetsen want dat is hard nodig!!

Succes allemaal en zet m op!

May 7, 2009 om 07:40
oeh... bijna 10 kg kwijt!! :D Ik zit inderdaad ook lekker onder m'n afvalplan.. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik m'n afvalplan heb bijgesteld hoor! van 58 naar 65 zelfs! dus ja, logisch dat ik er onder zit ;) Maargoed.. zoals het nu gaat kan ik hem misschien bijstellen naar 63.. hetzelfde gewicht wat ik ooit 3 jaar geleden woog. En.. IK BEN ONDER DE 68!! :D Ik hoop dat ik het zo kan volhouden voor de rest van de week, maar dat moet gewoon lukken! Een kg per week ongeveer afvallen is lekker veel trouwens. Helemaal niet erg als je straks wat minder per week gaat afvallen. Das alleen maar een goede afbouw, toch? Succes!

:kusje:
May 7, 2009 om 14:44
Hej meis!

Ooh wat balen dat je ziek bent geworden! Hoop dat het nu weer wat beter gaat! Nou die schade valt reuze mee! Nu weer aan de bak en je komt er wel! :D Ik ben 1,8 kilo afgevallen in 2 weken dus ben weer blij!

Had erg genoten van de bbq! Had me echt vol gegeten en daar baalde ik van maar het heeft geen schade verricht gelukkig! Zondag ga ik ook uiteten en ik heb de menu-kaart van dat restaurant al opgezocht op internet haha en dus al berekent wat ik ongeveer ga eten! Dan kan ik alvast gaan sparen! :P Ik pak een carpaccio van 10 punten en een tournedos van 7,5 vers fruit met een bolletje sorbetijs na van 3 punten dus ik moet 20,5 punt sparen! Best pittig en misschien besluit ik wel om de carpaccio te laten voor wat ie is en niks te nemen als voorgerecht!

Ben je woensdag nog afgevallen bij WW?

:goodluck:

:kussie:
Onbekend
May 9, 2009 om 05:16
hallo.
Ik heb je aanvraag verplaatst.
Naar de topic waar het hoorde.
Smilie 27.
Ik zal proberen om de topic van smilie 28 te verwijderen. Maar weet niet hoe...
Als de smilie klaar is krijg je hier een berichtje, en dan kan je hem dus zien in smilie 27
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan