Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 5, 2009

Misstiddles woog op het moment van schrijven 93.20 kg (bmi: 28.14).

Met mijn kop in het zand...
Voel me net een struisvogel..en aangezien ik gisteren met de kids Blijdorp onveilig heb gemaakt past me dat nu ook wel..

Ik heb nml een soort van angst op de weegschaal te klimmen...maf toch!?
Ik heb me gezien de omstandigheden van feestjes en mega BBq van t weekend echt meer dan keurig gedragen; me niet vol zitten schransen, geen flessen Rose achterover geslagen .. maar echt heel bewust mijn ding gekozen en genoten van alles wat ik in mijn mondje stopte,en toch...

Ik stap er op de 1 of andere manier toch liever niet op; ken mijzelf nml zo goed in deze; waar ik mega gemotiveerd wordt van elke o.10 kilogram die ik van mijn lijf af weet te krijgen kan diezelfde 0,19 kilogram er weer aan me zomaar om laten slaan naar deprimerenede vormen en vreetbuien van hier tot tokio want 'wat voor zin heeft het nu nog allemaal dan..?'

En aangzien ik net ook nog eens MEGA ongest*ld ben geworden gisteren en ik toch bang ben voor de schade van het afgelopen weekend durf ik gewoonweg niet..en dat vindt ik zo stom stom stom van mijzelf dat ik baal ík te zijn!

Maar ik ken dit gevoel met mijn kop om mijn lijf en heb dus weer keurig een schema voor vandaag opgesteld, houd dit weer de hele week zo vol en hoop dan na mijn 'happy week' toch weer positief nieuws uit mijn weegschaal te krijgen... spannend!!!

Ik ga er weer een week voor...

May 5, 2009 om 08:58
Haihai!

Ik heb eigenlijk geen tijd voor het sturen van berichtjes, maar toch even snel: wat een ontzettende mooie nieuwe foto heb je online gezet! Top!

Ik kom snel weer terug voor een wat uitgebreidere reactie ;)

Jij ook succes!
Liefs!
May 5, 2009 om 10:37
hihi, grappig.alle dames zijn hier ongesteld geworden deze week. lekker chagarijnig ploegje hier . hihi.

Ik probeer mij in te houden en ga vanavod danwel mijn eerste keer sporten.
Ik wens je succes groet :tbtje:
Onbekend
May 5, 2009 om 14:38
Hey wat een mooie foto! Je ziet er heel goed uit hoor!

Het verhaal van je weegschaal klinkt zoooo bekend. Ik heb dat namelijk ook, als ik ook maar enigzins het vermoeden heb dat de weegschaal meer gaat aangeven dan de dag ervoor dan ga ik er niet op staat. Want wat je zegt, ik raak er ook door gedeprimeerd en geef het dan juist op. Stom maar zo werkt het wel.
Ik zou zeggen doe je best en ga er pas op staan als je het vertouwen hebt dat je het ook goed gedaan hebt. Dan zie je ook resultaat en dat is zoveel leuker om te zien!

:doelvoorogen:

Heel veel succes deze week !!

Liefs Fa
Onbekend
May 6, 2009 om 05:27
hey hey !

Ook ik heb een weegschaal tik hoor hihi :) Niet altijd handig hé!
Onwijs bedankt voor je mega complimenteuze berichtje zeg .. wauw ! Ik was er wel even stil van hoor.

Met stabilisatie programma word er elke dag een klein beetje meer eten toegevoegd aan je programma en komen er weer voedingsmiddelen die ik helemaal niet meer mocht ook weer bij zodat mn lichaam hier weer langzaam aan kan wennen. Bijvoorbeeld vanaf morgen weer 1 boterham erbij (oooo daar kijk ik toch zo naar uit !) Dat heb ik echt gemist.

Het is inderdaad moeilijk om info te vinden, maar uiteindelijk zou het via google wel moeten lukken.
de officiele site : www.tlcbenelux.nl
en je hebt ook nog een forum wat je goed kunt doorlezen, want daar staan zowel negatieve dingen als positieve dingen die mensen hebben ervaren:
www.hotforum.nl/forum/tlcdieet
Het is alleen wel een heel duur dieet, maar als je wilt kan ik je ook mijn programma mailen. Ik heb hem ingescand en dan kun je kijken wat ik allemaal mocht per dag enz. Krijg je ook meer indruk. Ik heb nu een algemeen stabilisatie programma, maar binnenkort ook een persoonlijk dan kan ik je die ook toemailen en zie je wat het stabiliseren inhoud, want dat is wel heel belangrijk ook.

Verder mag je niet echt super actief erbij sporten, omdat je lichaam maar zo weinig energie/calorieën binnenkrijgt en dan zou je voor disbalans zorgen. Voor mij was het super veel, maar er moest dan ook super veel vanaf zeg maar !
Succes met onderzoeken en als je vragen hebt .. stel ze vooral !

:mariz:
Onbekend
May 6, 2009 om 05:38
oja .. en of het straks allemaal goed gaat als ik gestabiliseerd ben en al die lekker "eetdagen" komen eraan dat moet natuurlijk nog wel blijken :)
Maar ik heb er zeker vertrouwen in !
May 6, 2009 om 07:30
hoii,

Ik kwam hier even langs, dus laat ik ook maar een berichtje achter;)
Ik zie dat je heel goed bezig bent!!
Nog helemaal niet zo lang bezig en toch al 2,50 kg afgevallen echt goed!!

Nog heel veel succes ermee!!
Groetjes
Saartje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan