Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 5, 2009

Suus71 woog op het moment van schrijven 68.50 kg (bmi: 27.79).

Zo,eindelijk weer eens een berichtje van mijn kant,was zelf ook even "valt-af moe"denk ik...:handenoverelkaar:

Had sinds m'n laatste,was m'n 2e,bezoekje aan de dietiste veel moeite m'n motivatie vast te houden,op de een of andere manier was die weg,en bleef íe ook weg...:luktniet:
Heb ik wel vaker,en waarschijnlijk velen met mij;begin je iets nieuws ben je vol goeie moed en super gemotiveerd,je gaat nu eiiindelijk die laatste kilo's wel eens wegwerken!

Maar,en zeker wanneer het resultaat tegen valt,na een tijd verslapt dat positieve gevoel,en denk ja "waar doe ik 't allemaal voor,'t gaat me toch nooit lukken,enz. enz....:teleurstellingalom:

Nou ja,zo gaat 't bij dan meestal,of 't verslapt gewoon zonder dat je gelijk heel negatief denkt,maar je bent niet meer zo heel consequent,wat natuurlijk meteen te merken is qua gewicht helaas...


Maar goed,heb wel een hele fijne dietiste,en ze heeft me weer flink wat positiviteit gegeven,dus knallen maar weer
:schopondermijnkont:

May 6, 2009 om 01:07
Niet zo vreemd natuurlijk zo'n inkakker. Is ook niet altijd even makkelijk om de motivatie op te brengen. Maar goed dat je 'm weer te pakken hebt!
Nu er weer even goed tegenaan deze periode, denk maar aan dat heerlijke gevoel als er weer wat af is, is toch weer een leuke beloning voor je harde werk!

Succes!
May 7, 2009 om 12:28
Hey Suus!

Brr, die motivatie ook. Tell me about it...pfff! Heb je 'm nu weer een beetje te pakken? Met hulp van je dieetiste moet het vast lukken!
Hoe bevalt dat eigenlijk, bij die dieetiste? Heeft ze het puur alleen over het dieet wat je moet volgen, of ook over de achterliggende emoties?

Hier gaat het voorlopig weer goeeed :D, de vibe is terug. Ik wil zo graag wat slanker zijn, als het mooie weer komt... Gaat lukken!

:knuffel:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan