Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 5, 2009

Shallie woog op het moment van schrijven 64.00 kg (bmi: 25.00).

:hblauw:allo Buddies

Nou hier alles rustig, blijf qua gewicht een beetje hangen. Met de marathontraining, ging het ook even wat minder, bleek een lichte blessure te ontwikkelen bij mijn rechter enkel, heb toen even een week rust genomen, ben naar de fysiotherapeut geweest en ik heb nieuwe schoenen aangeschaft.
Daarna ben ik weer voorzichtig begonnen met :hardlopen: en heb nu geen last meer.
Wel heb ik van de fysio oefeningen:steppen: gekregen om mijn enkels wat steviger te maken. Dus ik hoop maar dat het wegblijft, was net zo lekker op weg...:jippie:
Voor de rest, heb ik niet echt schokkend nieuws, heb wel mijn streefdatum voor mijn streefgewicht aangepast, daar was ik namelijk al bijna twee weken overheen zonder het streefgewicht bereikt te hebben.
Maar ja:alleskomtgoed2: denk ik maar weer.

Groetjes,

:s:halome

May 10, 2009 om 07:07
:hoihoi: :s:hallie
:j:ij ook al een blessure? ging vandaag ook niet zoals ik zou willen :S mijn moederdag begint zeer dramaties :nietok: wilde een rondje gaan :hardlopen: en wat denk je ben de straat nog niet uit en tjakka door mijn enkel :dathebikweer: ben direct rechts om keer gegaan want het voeld echt niet goed :-| hoorde het gewoon scheuren, in no-time zo dik als een tennisbal, vertouwde het niet was ooit eerder gebeurt maar nu was het zo dik en deed zo pijn :janken: ben direct ff langs de huisartsenpost geweest, de buurvrouw heeft me ff gebracht want ik was alleen en had geen auto, gelukkig niet gebroken wel flink gescheurde enkel band, nou daar zit ik dan op de bank :gebrokenbeen: ik gezwachteld dus zit ik voorlopig op de reserve bank :D als ik na 6dagen nog zoveel pijn heb dan moet er een foto worden gemaakt, en die docter zei je kan na 6weken al weer rustig beginnen hoor, nou ik heb het als eens eerder gehad niet in deze mate maar dat duurde ook 3mnd, kan nu weer een beetje lachen maar baal hier enorm van zo'n 3maanden niet hardlopen dan zal het gewicht ook wel weer toenemen :P 1juni al vakantie dat zet ook geen zoden aan de dijk, ach ik denk maar zo er zijn wel ergere dingen op de wereld hier kom ik ook wel weer over heen toch? :S
:n:og een fijne zonnige :zon2: zondag :groetjes: :baai: Sonja
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan