Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 5, 2009

Lottipenotti woog op het moment van schrijven 136.50 kg (bmi: 40.32).

Heee Luitjes,

Dankjewel Blubfish voor je lieve ongeduldige berichtje!!! IK BEN NU BIJNA 11 KILO KWIJT IN EEN KRAPPE 3 WEKEN :jippieafgevallen: om precies te zijn 10,70 KG!!! Ongelooflijk. Ik kan me nog herinneren dat ik zo'n jaar geleden bij een diëtiste zat en daarbij 3 keer in de week sporte (een heel uur)en na een half jaar 12 kilo kwijt was...nou dat motiveert dus voor geen meter... maar dit gaat ECHT sneller dan snel!! geweldig! Ik kan niet anders zeggen. Ik vond het begin best heel lastig en pittig en de bewustwording van; shit man ik moet het komende half jaar op zakjes leven dat hakte er emotioneel wel even in. Maar nu gaat het een stuk beter. Verstand op nul en gaan met die banaan! De counseling is ook erg prettig. Leuke vrouw waarbij je als je weggaat echt een powerboost meekrijgt aan zelfvertrouwen en leuke dingen om over na te denken. Zo heb ik bijvoorbeeld de opdracht gekregen om te bedenken dat ik over een jaar (buiten het afvallen en mijn muziek om) zelf bereikt zou willen hebben...
Nou daar kan ik wel ff over na gaan denken!
Hoe gaat het met jullie allemaal? Ik zal zo eens een rondje kijken!! Ben erg druk dus daarom ff niet hier geweest maar toch bedankt voor de lieve steun!
liefs Lotti

May 6, 2009 om 04:22
Heej Lotti!

Bijna 11 kilo, jeetje wat knap! Dat moet inderdaad een enorme motivatieboost zijn... En het is altijd goed om te kijken wat je naast afvallen wil bereiken, daar kunnen ook nog veel dingen dwars zitten natuurlijk!
Met mij gaat alles oke, even een dipje qua lijnen gehad (vanwege terugkomst vriendje), maar ben weer helemaal terug haha!
Heel veel succes jij nog, ik heb veel respect voor je hoor!

Liefs Inge
May 10, 2009 om 04:46
Ik zie zomaar toevallig dat je jarig bent vandaag! Proficiat! Dat is nog eens leuk, je verjaardag vieren, terwijl iedereen de hele dag roept: wat zie jij er goed uit, wat ben jij afgevallen! Geniet ervan en hoe gaat het met afvallen?

Liefs Ingel
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan