Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 24, 2009

Sweetlizzy woog op het moment van schrijven 74.30 kg (bmi: 30.93).

Deze week had ik het superdruk en had geen tijd om rustig achter mn laptop te zitten, maar ja.. lekker weer gehad deze week.. heerlijk genoten van de zon en lekker met mate gegeten ;) vandaag zelfs 2 verjaardagen gehad en ik woog toen ik thuis kwam gewoon 66,7! nou dat moet ff genoteerd worden dacht ik ahhahaha beter dan de 67 zoveel van vorig week..

ben inmiddels al een tijdje gestopt met herbalife, die distributeur ga ik ff aanklagen, kreeg geen producten van haar, hoor niets meer van haar maar heb wel ff een groot bedrag overgeschreven naar haar.. was rond 5 mei wist ik nog, ik laat me niet bedonderen!! IK KRIJG GEWOON WAAR VOOR MN GELD! :D JA TOCH!!

Dus nu probeer ik maar meer te bewegen (werk in de horeca, dus loop best wat af) en met mate te eten (met warm weer heb ik toch minder trek, dus hoop dat het zonnetje BLIJFT schijnen!) dan moet het allemaal wel goed komen, maar ik zal mn streefgewicht niet meer halen op mn gewenste datum voor mn vakantie.. wel jammer, maar is niet anders! :S

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan