Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 25, 2009

Sannielovesed woog op het moment van schrijven 103.00 kg (bmi: 36.93).

Vandaag was weer mijn weegdag. Dit keer "maar" 3 ons afgevallen. Maar dat mag de pret niet drukken!! Het is ERAF en dat is waar het om draait!!
Deze week een drukke week. Morgen weer een dag in Maastricht in het ziekenhuis voor onderzoeken. Donderdag middag een middag in het Deventer ziekenhuis voor onderzoeken. En hopelijk krijg ik hierna uitslagen en berichten dat ik mag afbouwen met de medicijnen of zo....
Deze week is ook nog de avond-4-daagse. Ik loop zelf niet mee, maar mijn dochter wel.. dat is nog een heel georganiseer om haar daar te krijgen en op te halen!
En tussendoor moet er ook nog gewerkt worden.. Dat hebben we deze week maar niet al te veel gepland, maar helemaal zonder toch maar niet!

Iedereen een hele fijne week en heel veel succes!!

Onbekend
May 25, 2009 om 15:24
Hoi San,

Drie ons eraf is drie ons eraf!! Stel dat je der anders 3 ons bij had gehad scheelt het je toch 6 ons hahahaha of is dat te positief denken?

Succes met alle onderzoeken komende dagen. Altijd lastig van die dagen dat je veel onderweg bent, mijn verleiding om lekkere broodjes te eten in het restaurant is dan altijd hoog.

Maar het belangrijkste is dat de onderzoeken iets opleveren waar jij iets aan hebt en dat je inderdaad kunt starten met het afbouwen van de medicatie!! Want dat levert je lijn het meeste op.

Vond het grappig te lezen dat jij in Deventer naar het ziekenhuis gaat dat betekend dat we niet heel ver van elkaar wonen.

Zelf ben ik onder behandeling in het VUMC (amsterdam), Zutphen en Doetinchem om het makkelijk te maken.
Maar in Zutphen ben ik terecht gekomen omdat mijn neuroloog vanuit Amsterdam naar Zutphen ging scheelt me veel reistijd, ben in het VU nog wel bij het MScentrum en de hematoloog.
Onbekend
May 31, 2009 om 06:20
Hoi San,

Balen dat je niet kon reageren, toevallig las ik dat net ook bij iemand anders dat mensen niet konden reageren op deze site. Heb ik nog geen last van gehad (zei ze optimistisch terwijl ik dit berichtje nog niet verstuurd heb)

Hoe gaat het met je hoe is het gegaan met de onderzoeken afgelopen week? Hopelijk kunnen ze antwoorden op je vragen geven en nog belangrijker is er een therapie waardoor je eindelijk met die verrekte pred mag afbouwen.

Krijg jij der ook van die opvliegers van? En nachtelijke zweetaanvallen? Nu krijg je met MS altijd stootkuren Prednison per infuus. Die hoef je niet af te bouwen maar de naweeen duren heel lang.

Ik woon in Hengelo by the way dus ik heb het idee dat we niet heel ver van elkaar vandaan wonen.

Rest mij je fijne pinksterdagen te wensen, geniet van het mooie weer!
May 31, 2009 om 16:32
Haaiii

Jeetje hee jij ken heel NL doorreizen n ziekenhuizen. Nou is t te hopen dat je snel de uitslagen krijgt en goed nieuws.. Spannend weer.
En hoe is de avond 4 daagse gegaan van je docher? Heeft ze goed gelopen?
Zo na zo'n druk weekje was je zeker wel blij dat er een lang weekend aankwam? Of hadden jullie al iets gepland?
Nou hee goed gedaan 3 ons is toch mooi weer 3 ons eraf! Ja toch.. Bij mij gaat t ook niet altijd even vlot dan weer 0,4 dan weer 0,5 Maar steeds geen kilo. Maar goed t gaat er wel af en daar ben ik blij om..
Nou fijne dag nog morgen en geniet vh lekkere weer
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan