Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 25, 2009

Bjenci woog op het moment van schrijven 76.30 kg (bmi: 28.03).

YES!!!! Ik weeg ruim onder de 77 kilo!!!
Ik weeg nu 76.3 kilo. Ik ben helemaal happy. Gisteren heb ik mij tijdens de verjaardag heel goed in kunnen houden. Het kostte me ook helemaal geen moeite. Ik wist dat het vandaag weer mijn weegmoment was en bedacht me steeds "elk pondje gaat door het mondje". En dat zorgde ervoor dat ik eigenlijk helemaal geen trek in taart, chips en andere hapjes had.
Daarbij had ik me de rest van de dag al goed ingehouden, zodat ik wel wat kon snoepen, maar dat was dus niet nodig.
Gelukkig beloonde de weegschaal me vandaag. Nu maar weer afwachten wat die morgen aan geeft (vast iets meer, dat maakt me niet zo uit, als ik volgende week maar weer lichter ben). Mijn streven is om deze week 0.4 kilo af te vallen. Lijkt me heel realistisch. Dus daar ga ik voor.
Ik ga nu naar mijn werk en de hele dag stralend rond lopen, omdat ik zo trots op mezelf ben.
Fijne dag allemaal!

May 26, 2009 om 12:24
Gefeliciteerd!! Helemaal goed bezig jij! En lekker realistisch, 0.4 kg in een week moet kunnen zonder rare fratsen (zoals helemaal niks eten ;)). Fijn is dat ook als je af en toe ook merkt dat verleidingen makkelijker te weerstaan worden als je bezig bent met een gezond eetpatroon en door gewoon je kop erbij te houden!!

Je mag zeker trots op jezelf zijn!

Hier geven we de moed natuurlijk ook niet op! Het helpt inderdaad ontzettend met afvallen als je lekker in je vel zit... maar ja het leven is natuurlijk niet altijd alleen maar zonneschijn, dus ik moet vooral ook leren als het even tegenzit dit niet 'op te lossen' met eten...

Hoe dan ook gaat het inmiddels alweer een stuk beter, ben alleen nogal moe, dus maar vroeg naar bed vandaag, want moe zijn is ook altijd een grote risicofactor voor mij :s

Geniet van je dalende lijn he!

Knuffel
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan