Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 25, 2009

Gekelogtenberg woog op het moment van schrijven 98.30 kg (bmi: 32.10).

Het is precies zo gegaan als ik hoopte. Mijn gewicht is weer gezakt, maar ik zit nog 4 ons boven het afvalplan. Daar ga ik vandaag aan werken.
Vanavond is alweer de slotdrive van de bridge. Waarschijnlijk met hapjes, maar die MOET ik afslaan. En verder op de thee. Daar is het dan echt niet minder gezellig door.
:gezelligzijn:
Nu eerst kwark en een heerlijk kopje koffie. Dan naar de fitness. Ik heb nu ontdekt hoe ik het leuker vind bij de fitness. Ik sla een apparaat over waar ik een hekel aan heb. Dat deed ik vorige week voor het eerst en het voelde goed. Dus die actie houden we erin. Half juni word ik daar weer opgemeten en gewogen. Weer een datum om naartoe te leven, want dan wil ik wel wat centimeters kwijt zijn.
:icandoit:
:gekelogtenberg:

Onbekend
May 25, 2009 om 06:47
Tuurlijk gaat het je lukken!Motivatie is het belangrijkst en denk bij jezelf IK kan het!!Veel succes met fitness,ik houd het bij fietsen ,wandelen en zwemmen!Kan boven eventueel ook nog roeien of steppen(heb een kleine sportlkamer),maar met zo'n weer ben ik liever buiten!
Onbekend
May 25, 2009 om 10:23
Hoi Geke,

Wat kun jij je keurig aan het plan houden zeg! Knap hoor. Bij mij is het de ene dag veel aandacht voor afvallen en de volgende dag zit ik met m'n gedachten heel ergens anders en sta ik er geen moment bij stil dat ik me aan een dieet moet houden of zo. Mijn hoofd zit vol met andere dingen momenteel, dus heb ik het afvallen maar even ergens uit zicht geparkeerd zogezegd. En "that's the story of my life", ik begin ergens aan en ben de week daarna weer op iets anders gefocusd. Wel ben ik me er standaard zeer van bewust dat we gezond en gevarieerd moeten eten en dat doen we dus al vele jaren. Nu ik sinds oktober 2008 elke dag twee keer een half uur flink hard fiets naar kantoor had ik gehoopt daardoor toch op natuurlijke manier iets af te vallen, maar dat is dus juist niet gebeurd. Door dat fietsen heb ik rond 11 uur zo'n honger dat ik al aan m'n boterhammen begin.
Dus in de loop van de afgelopen maanden is mijn lunch al gegroeid van twee naar drie boterhammen, anders had ik gewoon nog honger. De terugweg is rustiger, daar neem ik meer tijd voor en dan heb ik dus ook minder trek als ik thuis kom.
Waar het mij echter aan ontbreekt is voldoende gedrevenheid om me te blijven focussen op dat afvallen. Eigenlijk moet ik overal vreselijk lelijke foto's van mezelf ophangen om me eraan te herinneren dat ik aan de lijn ben, of in elk geval, zou moeten zijn!
Hoop je volgende keer beter nieuws te kunnen melden.

groet,
Yvonne
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan