Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 25, 2009

AMW woog op het moment van schrijven 67.60 kg (bmi: 23.67).


15.00 uur
Wat me trouwens opvalt, is dat ik in het weekend nergens meer op let, waardoor ik veel aankom! En dan doe ik er de rest van de week over om weer af te vallen wat ik in het weekend ben aangekomen! Echt heel stom dus! Dit weekend ga ik echt mn best doen! Moet toch iig de zaterdag werken:) En overdag naar de kapper. Hoop dan dat ik einde van deze week iig onder de 66.0 zit! Eindelijk die 65 zien staan zou fijn zijn:) En dan DOOR! Heb trouwens ook een nieuwe bikini gekocht! Een witte, van de H&M. Ben er blij mee:D Heb er ook nog 1 op internet besteld, ook van de H&M, Ben benieuwd:) Moeten natuurlijk nog een aantal kilo's af, maar heb ook nog wel even. Had liever voordat ik jarig ben als 64 gewogen(volgende week donderdag), maar dat gaat me denk ik niet meer lukken. Maar doe echt mn best deze week, ben boos op mezelf dat ik me zo heb laten gaan dit weekend. Dat wil ik niet nog een keer! Wat ook fijn is, is dat we gewoon 5 dagen moeten werken deze week. Steeds als ik thuis zit en me verveel ga ik eten! Dus 5 dagen overdag werken, 4 's avonds! Nergens tijd voor, dus ook niet om te veel te gaan eten;) Maar dus ook geen tijd om te sporten, nog steeds niet! Baal er wel een beetje van. Mn buikspieroefeningen schieten er ook steeds bij in de laatste weken. Ben te moe wanneer ik mn bed in ga, en moet vroeg mn bed weer uit.. Schiet dus ook niet op:( Maar goed, wat ik al zei, deze week er weer tegen aan!
Liefs

12.14 uur
Nog steeds een rotdag:( Hoopte dat ik me wel beter zou gaan voelen, maar kan alleen maar aan HEM denken.. Echt niet leuk meer:( Waarom mis ik hem nou zo!!?? Ik zou er vrede mee moeten hebben, hoe moeilijk dat ook is! Maar ik wil gewoon dat ie spijt heeft, dat ie me weer terugwil! Klinkt nu echt heel wanhopig, maar zo voel ik me nu ook:( Probeer vriendinnetjes te bellen, maar die zijn natuurlijk ook aan het werk:( Ik wil hem niet bellen, want dan weet ie dat ik hem terug wil.. Moeilijk allemaal zeg:( Wel gek dat ik er nu ineens weer zoveel moeite mee heb.. Het ging de afgelopen weken best wel goed eigenlijk! Maar nu een leuk weekend gehad, en dan toch.. Maar ja.. Ik ga iig volgende week met m uiteten:D Maar dan wil ik toch weer meer:( Dan zie ik hoe gezellig we het hebben, en dan is het zo STOM dat we niet meer bij elkaar zijn:( Wij horen bij elkaar.. We hebben dezelfde dromen, alles! T is gewoon niet eerlijk....
Liefs

8.58 uur
Zo, even 2 dagen niet op de site geweest. Heeft 2 redenen, de ene is dat ik gewoon alleen maar druk ben geweest. De tweede is dat ik ong ben, en ik dus veeeeel zwaarder ben:( Zat juist weer op de goede lijn:( En dan is het weekend ook meteen slecht geworden, dus vanaf vandaag weer hard aan het werk! AFVALLEN! Zou eigenlijk al 65 moeten wegen, en dat wilde ik ook! Maar het weekend 2 keer wezen stappen. De eerste keer om 05.30 thuis, zaterdag om 05.00 thuis! Echt TE laat! Maar goed, het was wel gezellig. Niet superveel gegeten, maar wel slecht! Oja, en dat broodje kebab met knofooksaus had ik ook niet moeten doen:( Maar ja, dan heb je wat gedronken, en kan het je niet zo heel veel schelen he. Winkelen was wel leuk!! Iig een nieuwe bikini, shirtje, vestje en nog wat dingen die ik nu vergeet:)
Vandaag trouwens rotdag! Werd wakker na leuk gedroomd te hebben over mn ex. En dan is het ZOOO K als je dan wakker word, en het is allemaal niet echt! Mis hem op dit moment heel erg! Echt stom, het ene moment gaat het goed, maar nu even niet! Komt ook wel door mn tijd van de maand:( Maar toch. Wil hem nu toch wel heel graag bij me.. En dan weet ik wel dat we volgende week uit eten gaan samen, maar wil toch graag dat we gewoon SAMEN zijn. Maar goed, daar ben ik het morgen miss wel niet meer mee eens. Heb gewoon een baaldag:( Doe wel alsof ik heel sterk ben naar de buitenwereld, maar van binnen huil ik! En als er niemand bij me is huil ik ook nog wel eens. De laatste tijd wel minder, maar zoals vanmorgen in de auto naar het werk had ik het echt even moeilijk! Het is gewoon stom! Zoveel dingen die je dan ineens niet meer hebt! Je moet veel opnieuw opbouwen, je vakantie is weg, al ga ik natuurlijk wel gezellig met een vriendin, maar TOCH. Het is toch mijn mannetje.. En ik hoop op dit moment echt dat hij dat ook weer gaat inzien. Weet gewoon niet of er ooit nog iemand is die ZO GOED bij mij past. Het is gewoon zo K! Maar goed.. Ik moet mezelf ook niet voor de gek houden. Waarschijnlijk komt het niet meer goed. Maar blijven we wel beste maatjes! Ik zie het wel.
Liefs

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan