Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 25, 2009

Sab22 woog op het moment van schrijven 111.90 kg (bmi: 37.39).

Hey partypeople,

Leuk weekend gehad? Ik wel, lekker gewerkt, en het huis schoongemaakt, zondags op bezoek geweest bij mijn ouders daar heb ik twee spelletjes gedaan (helaas niet gewonnen, Kolonisten van Catan) daarna heb ik mijn ouders en mijn vriend getrakteerd op wat drankjes op het terras met een gebakje (volvette choco brownie met stukjes chocola en nootjes!! *kwijlkwijl*, en daarna lekker sushi en gewokt bij de Japanner hmmm heerlijk!

Het was heel gezellig en we hebben ervan genoten hoor, het moet zo nu en dan best kunnen om lekker decadent op het terras te vertoefen.., zélfs als arme student hahaha

Ben niks afgevallen, maar ook niks aangekomen! Duzz dat scheelt alweer, ik ga proberen om deze week weer te gaan sporten, ondanks mijn hielspoor ontsteking, want ik merk alweer dat wanneer ik niet sport ik ook niet afval en da's best jammer!

Voor de rest heb ik het smoordruk met school en mijn nieuwe baan, begeleidster bij verstandelijk gehandicapten, ben nu drie dagen ingewerkt op de ene groep en deze week word ik ingewerkt op de andere groep., dus dat gaat helemaal goed komen!

hmm schiet niet op met mijn ondernemingsplan, alle hulp is nog steeds welkom ;)

En ik kom er ook niet aan toe om voor mijn toets te leren, dus ik denk dat ik voor de herkansing moet gaan, dus hoop *fingerscrossed* dat de herkanzing in het volgende schooljaar valt dan kan ik in de zomervakantie even leren.,

Pff die Nederlandse grammatica toets is echt niks geworden,maar je moet ook minimaal 7.8 halen anders ben je gezakt, nou ik vind dat echt een overdreven hoog percentage! Waar is de tijd gebleven dat je met een 5.5 een voldoende hebt gehaald???

Naja het komt allemaal wel goed! :D

Veel succes met het gezonde leven iedereen!

:sab22:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan