Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 25, 2009

Chantal76 woog op het moment van schrijven 118.00 kg (bmi: 39.43).

De bloedtest

De uitslag was eigenlijk heel simpel, alles is goed! Natuurlijk ben ik blij dat er niets met me aan de hand is en ik simpelweg gezond ben en als ik eerlijk ben steekt het ook een beetje. Yep ik heb geen enkel excuus om niet af te vallen. Het eerste half uur na het telefoontje met de uitslag baalde ik gewoon. Daarna werd ik boos en vooral op mezelf en waarom het niet lukt en daarna had ik zin om me over te geven aan een eetbui. Die bestond uiteindelijk welgeteld uit 10 tucjes, een wrap met ham en kaas uit de magnetron en een handjevol katjang pedis. Eerst voelde ik me schuldig en toen ik later naast mijn man in de auto zat te kijken hoe hij zijn patatje pinda naar binnen aan het werken was en daarnaast nog een hamburger naar binnenpropte heb ik mijn 'vreetbui' maar omgedoopt tot avondeten en mn schuldgevoel naast me neergelegd.

Afgelopen weekend heb ik goed mn best gedaan voor een gezellig weekendje camping (ja, we zijn veel op de camping, is ons tweede huis, klinkt bijna decadent, haha). Elke ochtend 'hard'lopen en zaterdag zijn we gaan fietsen en zondag heb ik met veel plezier renspelletjes (niet al te lang natuurlijk) gedaan met mijn neefjes en nichtje bij mijn ouders thuis. Genoten van de lekkere warme appeltaart op zaterdag. Die kan ik de schuld geven als er straks niets af is ;).

Ik voel me beter en fitter. Ik ga straks eens even een meetlintje ergen scoren want mijn omtrekmaten wil ik ook eens even bij gaan houden. Misschien verdwijnt daar op miraculeuze wijze nog ergens vet want de weegschaal is met zn 118 kg nog niet echt aardig voor me. Toch maar weer lekker hardlopen straks of de Wii fit onder het stof vandaan halen en gaan steppen. Ja laat ik dat eens doen!

x

Onbekend
May 25, 2009 om 05:42
Hoi Chantal,

Bedankt voor je bemoedigende woorden :knuffel:

Wat je zegt is waar, tot op het bot, maar ik heb een geweldige "backbone" mijn familie en vrienden waar ik veel aan heb gehad.

Ik hou van gezelligheid en praten met mensen, relaxen en zo min mogelijk (emotionele) stres ;) en het mijn ex voor het grootste deel achter me gelaten, alleen sommige ' wonden' helen niet snel, en de enige manier die ik heb is om voor mezelf te vechten en deze compleet weg te werken.

En ja wat je zegt is waar(+), elke dag zo veel mogelijk van jezelf genieten is belangrijk, en trots zijn op de dingen die ik wél heb, de en de dingen die ik wél bereikt heb, en elke mogelijkheid die ik hebt benutten tot het uiterste.

Ik kan eerlijk zeggen dat ik in het afgelopen jaar meer van mezelf heb geleerd dan de 5 jaar daarvoor :).

Ik vind het heel knap van je dat je elke dag gaat hardlopen (+) al moet je goed oppassen dat je je gewrichten en spieren niet beschadig, koop goede schoenen (accics bijvoorbeeld) voor goede steun op je voeten en bijvoorbeeld een leuk hardloop jack die goed doorlucht en een trui als het wat koeler is buiten, en wat muziek om het lopen aangemamer te maken.

Dit heb ik gedaan en zo ben ik begonnen, ondertussen doorgestapt naar fitniss omdat hardlopen toch niet mijn ding is, toch pak ik het vast nog een keer op.

Komop laten we de wereld een poepie ruiken en die kilo's eraf vechten zodat we op een gegeven moment weer blij kunnen zijn te gaan kleding schoppen, zwemkleding dragen en bovendien FIT te zijn!

Jij kan het ook, nee zeggen tegen jezelf en tegen anderen, na 5 weken begin ik iets te smokkelen maar sla 95% van de dingen af en word er super bij van, een slippertje kan je niet voorkomen, maar de rest wel (+)
May 25, 2009 om 11:49
dat rennen van jou, en dan elke dag, daar ben ik jaloers op! hoe ver ben je nu in je schema? ik kan dat van Martin alleen maar ondersteunen hoor, in december liep ik me stuk en daar baalde ik stevig van!

fietsen is wat minder belastend.. voor je benen dan.. want mn kont.. oeh! net 45 km weggetrapt langs de grebbelinie.. lekker zon op mn vel, wat vind ik dat toch fijn!

succes:)
Onbekend
May 26, 2009 om 17:34
Zet hem op chantal! :goteam::gogo:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan