Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 25, 2009

Chachacha woog op het moment van schrijven 107.40 kg (bmi: 39.93).

:rozen::rozen:

:halloallemaal: en vooral:hallobuddys:

Mensen, mensen,

Het gaat helemaal niet goed. Ik kan maar niet stoppen met die vreetbuien!Binnenkort beland ik weer waar ik verleden herfst ben begonnen; ik baal verschrikkelijk!

Het is toch van de gekke dat ik m'n lichaam niet kan beheersen terwijl ik dat wil en dat m'n onderbewuste, of hoe je het ook wilt noemen, het wint van mijn gezond verstand... hoe kom ik hier uit?
Ik WIL me niet laten beheersen door gewoontes en uitvluchten en wat er nog meer aan achterlijke redenen zijn die je zo kan noemen...

De laatste tijd ben ik hier niet veel aanwezig geweest, nu ga ik me eerst weer even inlezen hoe het zo gaat met m'n buddies en wat er verder voor nieuws is.
Misschien dat ik dan ook weer de drive krijg... anders mogen jullie me zo nu en dan een schop onder m'n panty geven, zodat ik op het goede spoor blijf!(en niet van de Valt-af-trein overstap naar de Komt-weer-aan-intercity):lachen:

Nou, ik ga aan de slag, vannacht moet ik werken, dan heb ik tijd om te lezen. Tot gauw!!!


:chachacha:

:rozen:

Onbekend
May 25, 2009 om 14:23
:hallo3: Elke,

Ben sowieso blij:) weer eens wat van je te horen. Gekke is dat ik vanmiddag nog aan je heb gedacht. Ik vroeg me af hoe het met je ging...en zie daar is ze weer even.
Je moet jezelf niet om de oren slaan als het niet lukt. Wat mij betrefd volkomen te begrijpen want op de een of andere manier moet er een knop om als je wilt afvallen. Lijkt me nog moeilijker als je doormaakt wat jij doormaakt. Misschien moet je jezelf daarom iets meer ruimte geven...hoe gek dat ook klinkt. En daarmee bedoel ik niet dat je gewoon maar alles moet gaan eten wat je wilt maar in plaats van echt te gaan lijnen alleen opletten dat je niet alles klakkeloos in je mond stopt.

Ik ga je geen schop onder je kont geven hoor maar wel een virtuele:hug: en steun wanneer je het nodig hebt.

liefs Noet:tinkerbel:
May 31, 2009 om 21:38
Hai Elke,

Jemich wat ben ik blij wat van je te horen. Zoals je weet reageer ik alleen op dagboekjes en berichtjes. Ik kan het anders niet bijbenen. Maar ik miste je wel. En nu je er weer bent, besef ik dat ik heel blij ben dat je er weer bent.
Misschien had ik een berichtje bij je achter moeten laten, maar meid ik word helemaal opgeslurpt door mijn mailbox. Dus sorry.
Ik ga je geen schop onder je kont geven. Accepteer maar eens dat het even niet gaat. En vraag je af hoe het komt dat je drang tot eten hebt. Misschien krijg je antwoord. Daar kun je aan werken.
Bij mij is het welke emotie zit me dwars waardoor ik ga snoepen? Soms heb je geen zin in die emotie en hoppa daar gaat het snaaiwerk in den mond.
Maar ja, daar komen we ook niet verder mee. Helaas.
Nou meis, wees lief voor jezelf, geduldig en probeer verder te kijken als dat lukt.
Wens je succes en alles komt goed.
Liefs Anke
:surya:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan