Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 25, 2009

GroenDraakje woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 25.40).

Het gaat weer zo'n beetje.
Gelukkig viel de weegschaal mee vanmorgen. Da's altijd een lekker begin van de dag. Ik zit weer vol goede voornemens.

Gisteravond trouwens in Documentaire een bodybuildster gezien die tot de wereldtop hoorde en alles deed om die ene titel te halen (wat haar in de uitzending niet gelukt is trouwens).
Ik ben onder de indruk van de inzet e.d.
Jammer dat het betekende dat ze erg ongezond bezig waren. Het zou toch eigenlijk zo moeten zijn dat als je topsport bedrijft, dat je dan dús heel gezond bent. Maar zeker in de bodybuilderswereld is dat niet het geval. Ze had geloof ik een vetpercentage van 2,3%
Gezond voor vrouwen is een vetpercentage van 18%!!!

Janneke gaat lekker. Eigenwijs wegkijken doet ze dus bij iedereen, maar vanochtend kreeg ik 2x achter elkaar een grote lach van haar. Heerlijk! Ze is nu 2 maanden en ze groeit hard. Het baby-achtige is er alweer van af. In de afgelopen maand is ze maar liefst 5 cm. en 1 pond gegroeid.

Ik ben vandaag de hele dag alleen. Manlief is naar een algemene ledenvergadering van de VGZ (vereniging goud en zilversmeden) met daarbij een interessante lezing en een bezoek aan het edelsteenkundig laboratorium. Die vergaderig is uitzitten, iedereen komt voor de rest. ;)

Gisteren veel tijd aan de boekhouding besteed. Maar nu is alles van dit jaar weer netjes ingevoerd. Vandaag nog even de laatste dingetjes en dan ben ik weer helemaal bij.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan