Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 25, 2009

Biebeltje woog op het moment van schrijven 96.80 kg (bmi: 34.71).

Nog 32 uur. De morgen zit er alweer op. Chef en collega's verbaasden mij nog door een afscheidsetentje te organiseren.
Wel leuk om van diverse mensen te horen dat ze het jammer vinden dat ik wegga. Tja had ik eus dan? Maar straks eerst een weekje naar de Ardennen en daarna beginnen in de nieuwe baan als opzichter bij de woningbouw hier in het dorp? Stad? Wat is Hengelo (ov) eigenlijk? Whatever.

Gisteren motor gereden en domme doos actie kom ik met een lege tank te staan op de duitse autobaan. Zwager weggestuurd om benzine te regelen.

Gisteravond afgesloten met een ijsje van van der Poel en daarna heerlijk niks meer gedaan!

Biebs

May 25, 2009 om 07:15
:@ Neeneee biebel, niet weer een van de poel!!!

Ikke gistermiddag een pizza tonijn op, smullen, gisteravond niks meer gegeten! De broek gaat weer wat 'losser' zitten naar mijn idee, het is hier mega heet, dus we drinken water bij het leven pffffff
May 25, 2009 om 09:01
Smoesjes, IJSJE MOEST????? NEEEE daar trappen we niet in mevrouw
May 25, 2009 om 11:46
Haha, hoe kom je daar dan ineens bij??

Ja, vandeweek, was niet echt een echte grote lekkage hoor, maar wel de badkamer zeiknat, de sproeier lag in de badkuip omhoog, en we kregen ineens druk op de leiding...
May 25, 2009 om 14:15
Las het bij Lian. Wij hadden ineens geen licht meer in de badkamer. Peet de hele schakelaar loshalen tone ie het na een nieuw lampje erin het nog niet deed. Bleek het toch de fitting te zijn! hahahaha
Maar we hebben nu weer licht.

Donderdag een afscheidslunch met de collega's. Had het niet meer verwacht maar misschien heeft een van de heren het gehoord dat ik verbaasd zou zijn áls er nog iets zou worden georganiseerd. Alleen jammer dat ijn twee wijkteamleden niet mee mogen.... maar daar ga ik nog even voor zeuren!

Biebs
May 25, 2009 om 15:59
Weet je....

Een voordeel van afvallen? Je motor komt verder! :geintjuh:

Groetjes Arnold :sesam:
May 26, 2009 om 14:11
ik ben gesloopt van die week. Iets te veel mensen uitgenodigd. Wel gezellig hoor, daar niet van. Alleen kan ik nog wel een week gebruiken om bij te komen. Over 3 weken zitten we in Groenlo. Is dat ook weer in de buurt?

Maar dan zijn we weer met een groep... Avh, je weet maar nooit of ik nog eens onkruid bij je kom trekken. Wie weet een keertje combineren als Koeiiiiiiiiii weer in hte land is.
May 26, 2009 om 15:10
Hallo

Zeker weten anders was ik nooit of te never met de bike gegaan hahaha lui he? enne vrijdag hebben ze knoalster muzieknacht hardstikke tof ben ik lekker gehele nacht onder zeil. ik schuim alle cafetjes af ech wel hahaha maareh drink gewoon spa rood calorietjes weet je wel?????????? enne doe net zo gek alsof ik liters dran op heb hahaha wie merkt het verschil?

Groetjes Ennairam.
:bigsmile::bigsmile::fluiten::fluiten::noproblem:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan