Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 25, 2009

Misstiddles woog op het moment van schrijven 90.60 kg (bmi: 27.35).

Wat een weekend .. is het niet genieten geweest zo de afgelopen dagen..zúcht!

Manlief was al vanaf woe.middag vrij en dus leek het wel een mini-holiday zo gezellig met elkaar!! En daar houd ik zo van ..!
We hebben van alles ondernomen met elkaar van een dagje familie hier, mijn broer & vriendin bij ons gezelli Bbq-en tot een dagje naar vrienden daar...;allemaal even leuk en gezellig!

Jammer genoeg is het weer maandag, is mijn lief weer geld aan het verdienen, zit de oudste weer op school en neem ik het er wél nog even lekker van met de meiden en dus stond het zwembadje vanochtend in de tuin en was het één groot waterfestijn & wat een lol hadden we!

Tussende middag gepicknick op het grote kleed in het gras en zo bleef het vakantiegevoel nog even hangen!! zalig..

Kwa eten heb ik me wel weer keurig ingehouden ( Alcohol iets minder...hihihihihi ) en ookal is er niets af sinds vrijdag er is ook niets bíj en dat is voor mij het belangrijkste!!

ik streef nu deze week echt weer verder en kan serieus haast niet meer wachten om onder de 90 kilo te gaan komen, en dan met name de 88 ; geen 9's meer in mijn gewicht .. dat zou echt een feest zijn voor me & dus ga ik er weer mega voor! Nog 3 kilo, moet kunnen in een kleine maand toch als ik mijn best ga doen!!!??? Tóch..

Serieus aan wie dit dan ook leest; kom op he..je kan het!

Groetjes
:misstiddles:

May 26, 2009 om 02:05
wauw nog maar 3 kilo en je bent al onder de negentig.SUPER toch goed je best blijven doen. Ik ga ook zeker weer mijn best doen.
Ik ga vandaag naar het werk ,is altijd goed voor de lijnerij. gewoon drie broodjes mee en cup a soepie.Echt waarom ik dat thuis soms niet doe en maar doorga met eten , heel raar.
Maar het sporten is heerlijk ,ik was gister echt helemaal kapot. en voel aan mijn lijf dat ie op zijn donder krijgt....
Heb iedere keer de volgende dag zo´n grieperig gevoel van bleh ik ga de hele dag in bed blijven maar gelukkig kan dat niet.

Ik moet er zeker om denken om eerder op bed, anders ben ik geen mens.

Nou ik hoor van je en ga ervoor he denk aan die drie kilootjes......gr :tbtje:
May 26, 2009 om 12:16
Hai hai!

Dank je wel voor je berichtje! Had ik echt even nodig! Zit even in een dipje aangezien ik vandaag minder heb kunnen studeren dan gepland en donderdag alweer mn tentamen is... Dan krijg ik trek in lekkere (lees: ongezonde) dingen. Maar ik zal streng zijn! ;)

Maar de menu's van Sonja geven me net iets meer houvast inderdaad. Ik hoop dat ik me er goed aan kan houden! Tot nu toe wel in ieder geval.

Wat betreft mn uitslagen voor mn tentamens, dan duurt meestal wel dik een maand voordat de uitslagen bekend zijn, dus ik wacht het nog even af..

Klinkt overigens wel erg gezellig! Lekker bbq-en, familie, vrienden, zwembadje en een picknick :D Ik hoop dat ik dat over een aantal jaartjes ook kan doen met mijn gezinnetje! :D

Hey meid, heel veel succes! Op naar de 88! :Imgood:

Liefs, Mien
Onbekend
May 26, 2009 om 16:20
Hai meid,

Bedankt voor je lieve berichtje. Ik wordt er een beetje :beschaamd:van want het gaat bij mij niet altijd goed hoor. Flinke ups and downs.
Meer downs momenteel dan ups..
Echt er lijkt wel een vloek te rusten op deze lijnpoging. Vroeger als ik aan de lijn ging dan zat ik zo rond de 95 en nu haal ik die 99 niet eens!
Maar ja, misschien moet ik nog beter mijn best doen..

Jij gaat in ieder geval erg goed! ik ben trots op je!!

:gazodoor2:

Tot gauw.

Liefs Fa
Onbekend
May 28, 2009 om 05:45
Hallo!

Hoe loopt het hier?? gaat ie nog goed?

Volhouden he, :doelvoorogen:

Succes!

Liefs Fa
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan