Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 25, 2009

Monicayolande woog op het moment van schrijven 97.70 kg (bmi: 38.16).

:hallobuddys:

Gisteren de meisjes wezen ophalen bij oma in amsterdam,ze hadden daar gelogeerd va woensdag,we doen dat momenteel wat vaker als de oudste,kirsten vakantie heeft,omdat we merken dat het op en neer reizen voor oma wat vermoeiend begint te worden.
verleden week was er weer iets mis met de ns en is ze van 17.00 tot 20.30 onderweg geweest van deurne naar amsterdam!!!
en oma wordt in september 70 dus dat soort reisjes beginnen wat vermoeiend te worden voor haar.
we zouden eerst later op de dag aanrijden en dan daar eten maar het weer was zo prachtig dat we al om 10.00 vertrokken zijn,de meisjes opgehaald hebben en de middag in artis doorgebracht hebben.
daarna nog een rondvaart door de grachten,voor mij als amsterdamse oud nieuws(maar wel heel leuk) voor de kinderen en mijn man iets nieuws,ik kon gelukkig zelf veel vertellen,want die bandjes die ze meelaten lopen tegenwoordig stellen niet veel voor,verhaal wordt in 6 talen verteld,voor dat klaar is heb je links en rechts al weer van alles gemist!!
eten en drinken had ik heel netjes gedaan,ontbijt en lunch prodimed drank,alleen koffie cola light en water gedronken.
's avonds bij m'n moeder gegeten boontjes met rollade.
so far so good.....maar dan komt oma weer aan met bosvruchten ijs van ah!!!!:O
o neee... en dat kan ik echt niet weerstaan,dus ondanks het wandelen was er vanmorgen maar 1 ons af....:oeps:
maar dat is nog altijd beter als erbij!!!
de rest van de week dus weer heel streng!!!veel sporten!!
en op zondag weer terug naar amsterdam,nog wat meer toeristische dingen bekijken,maar ik denk dat ik maar bijtijds naar huis ga en niet bij m'n moeder eet.....!!!
alvast weer heel veel sterkte gewenst allemaal met het (blijven)vinden van de motivatie!!;)

:monicayolande:

May 25, 2009 om 09:21
Leuk verhaal Monique!(+)
En :thanks02: voor je leuke reactie in mijn :dagboek:...

Ik wens je :veelsucces: met het weer oppakken van het Prodimed ritme en ik ben benieuwd naar je verdere verhalen! (+)

:groetjes: en veel liefs van Angel

:angel:
May 26, 2009 om 03:34
Hoi Monique, ik lees wel dat jij ook regelmatig verleidingen hebt. Gewoon door de week wanneer alles zijn gangetje gaat dan haat het prima, maar dan komt het weekend en dan is er weer een hapje en een drankje en daar gaan we weer.
Afgelopen weekend 2 wijntjes en wat olijven dus de schade viel mee, oh ja een paar frietjes van het bord van mijn man...
Het hongergevoel is nu weg en ik heb een paar dagen stilgestaan (wat gewicht betreft) maar nu ga ik weer goed. afgelopen weekend heb ik wel op het punt gestaan om naar fase 2 terug te gaan.
Mijn lichaam zal toch ook weer moeten wennen aan gewoon eten, ik denk dat het nu weer goed gaat.
Succes van de week. Groetjes lihi.
May 28, 2009 om 14:38
O, Monique, wat moet jij een hoop verleidingen weerstaan. Ik neem het gewoon echt niet. Ik hou mijzelf voor dat ik nu echt wil afvallen. Ik neem mijn eerste taart op 1 augustus. Dan wordt mijn zoon 18 jaar en dat moet gevierd worden. Mijn voornemen is dat tevoor niet te doen. En dat lukt nog steeds. Verder drink ik de laatste dagen beter water. Jij wordt ook wel verwend door die heerlijke toetjes van je moeder. Kom op. Je gaat je nog beter voelen met meer verlies van gewicht. Ik voel mij geweldig. Mijn man zeg ook dat ik meer straalt! Dat klinkt goed toch.

Dus zet hem op.

Doei, Christine.
May 30, 2009 om 07:12
Hoi Monique, het gaat nu weer super. Ik ben officieel 30 kg kwijt. Ik ben er blij mee want ik ben het een beetje zat. Ik moet nog 7 kg maar doe dat rustig aan. Ik ga vanmiddag lekker shoppen en nieuwe kleren kopen. In ieder geval een korte broek. Ook ik ga heel goed mijn best doen om op gewicht te blijven. Want hoe goed ProdiMed werkt het is erg duur!
Nog 1,5 week en dan ga ik naar fase 3. Ik lees met grote belangstelling de stukjes van Lihi. Hoe het met haar gaat in fase 3.
Ik ben nog altijd blij met deze stap en met mijn buddies. Vooral Lihi en jij zijn mijn vaste maatjes om mee te schrijven. Met grote belangstelling lees ik altijd jullie stukjes. Ik heb er heel veel steun van.
Fijn weekend, en geniet van de zon!
Groet, Christine.
June 1, 2009 om 07:00
hoi Monique, ik zie de weegschaal steeds omlaag gaan bij jou, hopelijk ben je de pinksterdagen goed doorgekomen.
Gisteren hadden we een barbeque en het blijft leuk om alle complimenten in ontvangst te nemen. Als ze dan vragen hoeveel ik ben afgevallen vind ik het het altijd raar om te zeggen bijna 25 kilo.het is dan net of ik over iemand anders praat.
Het is ook raar om mezelf in de ramen van winkels of in de spiegel te zien, ik moet er nog aan wennen(mischien ben ik gewoon raar)
Groetjes weer Lihi.
P.s wat Christine schrijft geldt voor mij hetzelfde, het is fijn om jullie verhalen te lezen we zitten tenslotte in hetzelfde schuitje.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan