Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 25, 2009

Kesie85 woog op het moment van schrijven 61.30 kg (bmi: 19.79).

Een nieuw berichtje na het gesprekje met de voedingsdeskundige.
Ik stond dus een beetje stil (er is vandaag gelukkig wel weer beweging richting beneden te zien op de weegschaal) en dacht dat ik wat veranderingen aan moest brengen in mn voedingspatroon.
Vanaf vrijdag ga ik aan een nieuw dieet beginnen, de eerste week zal zwaar worden, want dan moet ik echt even alles laten staan wat ik graag eet, denk aan fruit en yoghurt enzo. Daarna worden er weer langzaam dingen toegevoegd. Het doel: vetprecentage omlaag en lichaam "tonen", of droog trainen eigenlijk.

Ik ben benieuwd, en heb er eigenlijk wel zin in! Het geeft in ieder geval weer motivatie om richting dat streefgewicht te komen!


May 26, 2009 om 04:02
Hi Kesie,

Door omstandigheden heb ik niet kunnen reageren op het feit dat je me als buddy hebt gekozen. Ik ben er vereerd mee. En ik ga je ook toevoegen aan mijn buddylijst, zodat ik je kan volgen in je "strijd" tegen de zwaartekracht. Succes en prima dat je het doet met behulp van een diëtiste, zij weten vaak een aanvaardbaar voedingspatroon te kiezen, waarmee je vorderingen blijft maken. SUcces.

liefs veronique
May 26, 2009 om 04:32
Heej Kesie,

Bedankt voor je lieve berichtje! Het gaat inderdaad goed met me, heerlijk is dat! En volgens mij ga jij ook helemaal de goeie kant op! Heel veel succes met je nieuwe dieet!

Groetjes Ingel
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan