Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 25, 2009

Kantje woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 32.05).

:hello: Hoe gaat het met iedereen?? Met mij gaat het goed. ik ben denk ik eindelijk weer de oude!! Best blij mee, want steeds tegen jezelf aanlopen is niet leuk. Gisteren een heerlijk rustige dag gehad. 's morgens mijn schoonzus op visite met de :espresso:. daarna alleen met mijn man, heerlijk in de tuin gezeten. Henk was een :vis: kwijt. Die zat vast tussen het riet. We hebben maar een klein vijvertje:vijver:, maar ja dat kan toch. Verder lekker zitten lezen, breien en mijn buddy's beantwoord. Vandaag was het ook rustig. Vanmorgen wat in het huis gedaan:afwas::stoffen::strijken3:, daarna lekker in de tuin. henk was druk met :vegen:, dus gauw even geholpen. ligt alles er weer mooi bij. Vanmiddag lekker :brocolli: Maar dan anders(sla) gegeten. het was de enige groene smiley. Met Beierse leverkaas, maar een klein stukje. Was erg lekker. Nemen we altijd mee uit Kleve. Vanmiddag even bij mijn schoondochter gekeken. Ze had het best heet, ze wordt al lekker dik. Maar geniet nog steeds van het zwanger zijn. Het is heerlijk na zoveel gedoe.
Toen kwam de apotheek aan de beurt. mens wat sleept een mens wat mee voor 3 maanden. Een tas vol. Als het maar helpt!!! Daarna in de auto naar de Lidl een dorp verderop. Gelijk even wezen water drinken bij mijn vriendin:bestfriends02:. Die is aan een hernia geopereerd, maar heeft nog veel pijn aan haar linker been. De rug gaat best. Vanavond spoorloos kijken en dan morgen naar Eelde in Groningen. Op bezoek bij mijn pleegmoeder. Hopelijk blijft het een beetje droog, zodat we wat kunnen rondrijden:rozeauto:. Ze heeft een scootmobiel:scootmobiel: aangevraagd, maar heeft hem nog niet. Zij heeft ook last van haar rug en kan zelf geen auto meer rijden. En met een rollator kom je niet zo ver. Ik heb vandaag netjes mijn eetdagboekje bij gehouden. wel veel werk, want ik moet het per maaltijd doen, anders vergeet ik de helft. Wordt ook "ouder"!!!!!! Ik wil morgen om ong. 8 uur gaan rijden, dus zal bij Zwolle wel in de file vallen. we zien wel. Ik wens iedereen die dit leest heel :veelsucces: en:trotszijn: Even gauw wat anders. Zitten net 2 oude mezen 2 jonkies te voeren. Heel leuk om te zien. Geweldig, we zitten eerste rang. Zo, nu ga ik weer door. Dus we doen met z'n allen ons best,alhoewel ik morgen kibbelingen krijg. Daar heeft ze over gebeld en ik eet die dingen nooit. Nog maar even niet kijken hoeveel calorieën dat is. Zie ik morgenavond wel. Heb daar toch geen :scale: bij de hand. Voor de rest doe ik echt mijn best. Hoop morgen iets minder te wegen! Heel veel liefs
:kantje:

May 25, 2009 om 14:43
Hoi Hanske,

Op de eerste plaats natuurlijk een hele fijne dag morgen en ik ben blij dat je een lekkere sla :slakrop: :salade: :wortel: :salade2::radijs: hebt gegeten. Wij hebben aan de rauwe andijviestampot gezeten met een tartaartje. Als toetje hadden we magere joghurt met verse aardbeien, heerlijk.
Fijn dat het zo goed met je gaat en ik hoop ook dat je morgen weer wat lichter bent. Dat hoop ik voor mezelf ook natuurlijk.
Wat zielig dat die vis vastzat. Maar gelukkig is ie gered en gaat het nu goed met hem? Wij hebben in ons vorige huis met piepklein tuintje, ook een piepklein vijvertje gehad. In onze tuin nu , is er kwa oppervlakte wel ruimte maar we hebben allebei geen interesse in vissen om de reigers te voeren.
Fijn dat het beter gaat met je vriendin. Als ik al die "fijns" lees, moet jij wel een geweldig leven hebben afgezien van dat beetje overgewicht.
Met mij gaat het ook goed maar niet zo goed als met jou, dat is zeker.
Nou meis, maak er een mooie dag van morgen en geniet van je kibbeling waarvan je misschien beter een halve portie kan nemen en je hebt gelijk dat je het nu nog niet wilt weten. Maar af en toe mag dat .
Hoop dat jullie een mooie rit hebben morgen.
:tian:
May 26, 2009 om 18:00
Hoi Hanske,

Dat je nog bent gegaan met al die storm en onweer :storm:. Petje af hoor :hoihoi:

:tian:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan