Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 25, 2009

Vanilla0 woog op het moment van schrijven 57.40 kg (bmi: 21.34).

update donderdag:

Het gaat hartstikke goed met sporten, ik vind t leuk en ben lekker bezig. Dinsdag woensdag en vanmorgen geweest. Nu wil ik morgen ook nog, dan ben ik klaar voor deze week. Ik weet dat t beter is om t te verspreiden maar dat kan deze week helaas niet ivm tijd. En ik wil de eerste week niet algelijk van mn schema afstappen dus dan maar achter elkaar. Ik let er wel op dat ik dezefde spieren niet elke dag train, dus dan zal t wel meevallen.

Morgen ga ik m'n vetpercentage, vocht, kracht en bmi en dat soort dingen laten meten op zo'n apparaat in de sportschool. Dan krijg ik een hele tabel mee, en dan wil ik vlak voordat ik op vakantie ga nog een keer, om te kijken of het effect heeft gehad. Ik heb gister vakantie geboekt. Ik ga lekker met m'n vriendje eerste 5 dagen naar kreta en dan 5 dagen naar barcelona. OP 15 juli gaan we weg En ik heb er zooo veel zin in!! Echt heerlijk, al die zon en lekker samen ontspannen. Dus dat is wéér een extra motivatie.. :)

Morgen dus een update over vetpercentage etc. Ik ben erg benieuwd want ik heb dat nog nooit laten opmeten. Weet iemand wat ongeveer normaal is vor een vrouw van mijn leeftijd?
Liefs en veel succes voor iedereen!!

----------------------------------------------------

DEZE MAAND..... oeeh deze maand moet ik gaan knallen en dan bedoel ik echt knallen, zo heb ik t met mezelf afgesproken :)
Vandaag heb ik een moeilijk tentamen gehad, gelukkig goed gemaakt denk ik! En ik moest een belangrijke opdracht inleveren, en dat is allemaal klaar nu, nu heb ik de komende maand nog 1 tentamen en 1 paper en verder ben ik helemaal klaar. Dus.. de bedoeling is dat is nu even hard ga knallen om dat gewicht naar beneden te krijgen!

Prioriteit ligt bij trainen en sporten. Ik wil 5 keer per week sporten, waarvan 4 keer per week in de sportschool.. Verder wil ik om de dag streng doen met eten, 1 dagje streng, 1 dagje minder streng, dit zodat ik het toch goed vol kan houden en zodat m'n metabolisme niet vertraagd. (streng betekent voor mij nog wel voldoende eten trouwens, crashen doe ik echt niet aan)
De hoop is dat ik in 1 maand anderhalve kilo kan afvallen, dat zu erg mooi zijn! Ik vind het best spannend want dit is voor het eerst dat ik me echt heb voorgenomen me 1 maand geheel op het sporten enzo te focussen, omdat ik nu echt de tijd heb!
Dus komende maand wordt bikkelen voor mij.. Ik hoop ZO dat ik het een beetje vol kan houden, maar ik heb er nu echt zin in, dus voorlopig zit dat wel goed denk ik.
Morgen streng dagje ingepland..
Dat betekent voor mij yoghurt met muesli als ontbijt, smiddags 3 volkoren boterhammen, tussendoor fruit en groente en s'avonds niet te calorierijk eten..

Ik haat het om honger te hebben dus dat wordt zakken worteltjes inslaan denk ik. Nou ik ben heel benieuwd maar heb echt t gevoel dat t gaat lukken. Ik kan en wil mezelf echt niet teleurstellen nu.

Hoe gaat t met jullie? genoten van t heerlijke zonnetje of ook alleen maar binnen gezeten? Hoe gaat t met de afvalrace? Moet ik nog iemand streng en aanmoedigend toespreken? :)
Succes!!!!

May 26, 2009 om 15:51
Hey meid,

ik vind dat wel een heel goed idee trouwens om 1 dagje streng te doen en dan weer een dagje minder streng. Misschien dat ik dat zelf ook maar eens ga inlassen.

Ik voetbal zelf trouwens niet. Ik ben een voetbalsupporter. Ik zou zelf wel willen voetballen maar de tijden komen allemaal niet zo lekker uit.

Meid ik hoop dat het je komende maand gaat lukken. Je kunt het!!!!

Liefs Lydia
Onbekend
May 27, 2009 om 04:12
Heey! Je schema klinkt goed! Het lukt zeker wel om anderhalve kilo in een maand af te vallen hoor, zeker met sporten en gezond eten :). Lijkt het je leuk om buddies te worden?

Xxx
May 27, 2009 om 14:58
Hee!

Dat moet toch lukken anderhalve kilo in een maand, dat kan zelf in twee weken dus dat gaat helemaal goed komen! Klinkt goed je sportschema, lekker veel sporten, maak je adrenaline aan, word je alleen maar vrolijker van! Snap wat je zegt dat je het haat om honger te hebben, ik ken het. Word ook altijd zo slapjes dan, helemaal geen energie meer. Dus wat je zegt iets inslaan dat je gewoon lekker kunt eten:).

Nu je schema uitvoeren he, maar dat gaat je lukken:D

Liefs Jaslyn
May 28, 2009 om 03:11
Aaah gelukkig nu toch onder de 61! Thank god :D!

Hoe gaat het bij jou met het hele fanatieke sporten, bevalt het een beetje? Als ik vakantie heb (pas 1 augustus) ga ik ook 2 weken iedere dag sporten tot ik op vakantie ga :D!

Zet m op he meid!

Liefs
May 29, 2009 om 03:00
Jaa inderdaad, als je niet mee eet dan word je wel erg only the lonely denk ik. Bovendien vind ik samen eten veel te gezellig en daarnaast wil ik het niet allemaal zo streng maken dat ik nergens meer van mag genieten!

Netjes zeg van sporten! Ik kom er nu met de stress echt niet aan toe helaas, maar komt wel weer! De tentamens zijn dit jaar heel vervelend bij me gepland, daarom dat ik heeeeeeeeel lang nog doormoet, maar ach, dan ga ik gewoon extra genieten van mijn maandje vakantie!

Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan