Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 31, 2009

KaNo woog op het moment van schrijven 110.70 kg (bmi: 34.55).

De afgelopen 10 dagen heb ik heerlijk in het vroegere Oost-Duitsland rondgezworven. Wat rondgedobberd in mijn kayak (een armblessure verhinderde echt veel peddelen), veel rondgereden en omgeving genoten, wat gewandeld. Het geheel afgesloten met anderhalve dag, even herinneringen ophalen aan 20 jaar geleden. Het is toch wel heel erg veel veranderd :-). Zaterdagochtend heel vroeg weer thuis gekomen, ik rij graag 's nachts.

Vanochtend maar weer eens de weegschaal beklommen. Na enig wachten, de schaal is net zo'n twijfelgeval als ik en schommelt altijd even binnen een marge van ca 1,5 kg, had mijn schaal zijn evenwicht hervonden op 110.7 kilo. Mijn gewicht heeft het in ieder geval goed overleefd, zelfs ietsje afgevallen.

Ik ben van plan nu weer wat netter te gaan leven. Geen chocoladevreetbuien meer, minimaal 2 maaltijden per dag, bierinname beperken. En nog zo'n paar maatregelen. Ik ben benieuwd en zie uit naar de dag dat ik eindelijk onder de 100 kom.

Kom op, dames, met z'n allen slank de zomer door!

:y1mkje

June 5, 2009 om 08:08
Goedzo Ymkje,
zo ken ik je weer. Dat moet wel een goeie vacantie geweest zijn. Verrassenderwijs heb je ook nog 7 ons achtergelaten in voormalig Oost-Duitsland, dus je hebt de :3: e prijs. Hartelijk :gefeliciteerd2:
Waar liggen die onsjes, dan ga ik daar niet heen voor mijn vacantie!!
:grinnik:
Groetjes smartbolletje (+)
June 6, 2009 om 19:07
O goed, Ymkje,
gaan we naar de Eifel. Dat waren we toch al van plan.
Pity that the lost ounces found you again. Keep running.
Heb je wel eens van chi-running gehoord? Stond op 4 april een leuk artikel over in het AD. Het is uitgevonden door een Amerikaanse hardloper en tai chi-fan, die een DVD en een boek uitgebracht heeft. Het belangrijkste verschil is dat je het ontspannen en blessurevrij kunt doen door je buikspieren op een bepaalde manier aan te spannen.
Maaaar... een sportarts waarschuwde al, dat de techniek moeilijk onder de knie te krijgen is zonder coach, die de goede toepassing kan controleren.
Wil je nog meer weten, kijk dan op loopblessurevrij.nl en prorun.nl.
Het lijkt me echt iets voor jou.
Veel succes. Smartbolletje (+)
Voor een coach: kijk op chirunning.com.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan