Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 31, 2009

Bjenci woog op het moment van schrijven 76.50 kg (bmi: 28.10).

Vorige week was ik helemaal happy, omdat ik 76.3 kilo woog. De rest van de week heb ik me niet zo goed aan mijn dagmenu gehouden, 2 keer buiten de deur gegegeten en me te vaak tot lekkere dingen laten verleiden.
Tsja, wanneer je het erg druk hebt, krijg je snel medelijden met jezelf. En dan denk je, ach ik heb het zo druk, laat ik er nu maar even van genieten.
En dat is niet de meest handige gedachte als je aan de lijn bent. Mijn gewichtslijn is de afgelopen week dan ook weer gestegen en begint nu weer te dalen. Eind volgende week moet ik weer naar de dietiste en ik wil dan nog steeds 75.5 kilo wegen. Dat betekent dat ik nog een kilo te gaan heb. Dat moet makkelijk te doen zijn. Maar toch vind ik het slap van mezelf dat ik de afgelopen vijf weken me zo vaak heb laten gaan. En nu de datum van het dietistebezoek nadert ga ik er weer helemaal voor. Eigenlijk hou ik mezelf voor de gek. Maar ja, dat is ook de reden geweest waarom ik naar een dietiste ben gestapt. In mijn eentje lukt het me niet en die stok achter de deur heb ik blijkbaar gewoon nodig.
Ik ga me hier ook verder niet schuldig over voelen. Het is mijn lijf en op mijn manier werk ik er aan. Zodra ik dalijk 6 weken zomervakantie heb, dan zal mijn vakantie ook echt in het teken staan van mijn lijf. Dus vrijwel alle dagen gezond (en lekker) eten. Veel bewegen; sporten, fitnessen, skeeleren, wandelen, fietsen. Genieten van de zon, als die er niet is genieten van de zonnebank.
De afgelopen maanden zijn megadruk (geweest), waardoor mijn lijf op een lager pitje heeft gestaan. Daarom wil ik tijdens mijn vakantie echt eens even flink aandacht aan mezelf besteden. Lekker naar de sauna gaan, kortom mezelf eens flink verwennen.
Tot die tijd doe ik mijn best om af te vallen en zo gezond mogelijk te eten, maar met alle etentjes e.d. is dat af en toe best lastig.
Vandaag ga ik er weer flink voor, want het is morgen tenslotte weer mijn "officiele" weegmoment. ZOals ik net al schreef woog ik toen 76.3 kilo, eigenlijk wil ik daar morgen onder zitten. Vandaag weeg ik 76.5 kilo, wie weet weeg ik morgen wel onder de 76 kilo en komt de 5 op de middelste plek te staan.....
Geniet allemaal vandaag van het schitterende weer!!!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan