Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 31, 2009

GroenDraakje woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 29.03).

Dank voor de steun en het begrip. Nu maar eens een berichtje terwijl ik me goed voel. Want dat gevoel overheerst toch meestal, al zou je dat misschien niet zeggen als je mijn berichten leest.

Gisteren een parelsnoertje van een klant geknoopt. Eindelijk gelukt na 4x gebroken te zijn! Rotding. En het is nog een lelijk ding ook, gewoon glaskraaltjes. Ik liet de klant zien dat ze goedkoper een nieuw snoertje kon kopen, en dan had ze nog echte biwa-pareltjes ook. Maar ik denk dat aan dat oude snoertje herinneringen zitten, want ze koos toch daarvoor. Nou ja, het is gelukt. Maar in dit geval garantie tot aan de deur, want die glazen kralen zijn dus blijkbaar scherp aan de binnenkant of aan de randjes, en daar kan ik echt niks aan doen.

Straks even bellen of we vandaag bij D langs kunnen komen om die airgraver uit te proberen. Hij heeft z'n tel.nr. gisteren doorgemaild plus uitnodiging, en vandaag zou ons goed uitkomen.

Verder niet veel plannen vandaag. Als we vandaag niet naar D toegaan, dan kan Ruud misschien de trap afmaken. De bovenste en onderste trede moeten nog. Die zijn net even lastiger omdat daar rare randjes in zitten die met hulplatjes of zoiets moeten worden opgevuld.

Janneke ligt nu lekker in de box. Ze begint ook wat meer haar eigen stem te ontdekken en dan bedoel ik dus andere geluidjes dan huilen. Klinkt schattig. Maar nu begint ze het toch zat te worden. Ze kan soms ongelooflijk hard en hoog gillen. Niet echt fijn geluid.

Komende week moet ik nog een keer naar de stad om die kapotte BH te ruilen. Kan ik gelijk bij Ici Parix XL kijken want daar heb ik een cadeaubon van 25 euro van gekregen. M'n moeder had 'm een keer gewonnen bij een bingo ofzo en die wil hem niet.

Net ook even een stemwijzer ingevuld. Hij kwam uit bij Groen Links. En dat is een partij waar ik in het verleden al vaak op gestemd heb.

June 5, 2009 om 08:00
Hallo Groenelsje,
vanwaar die kleur eigenlijk?
Je gaat nog steeds geweldig en hebt de :2: e prijs met je 1,2 kg minder.
Van harte :gefeliciteerd2: en blijf rustig zo doorgaan.
En vooral: tel je zegeningen èèn voor èèn. Dat is mijn levensmotto.
Groetjes smartbolletje (+)
June 9, 2009 om 16:48
Au Els,
voor wie heb je dit offer gebracht? Het plaatje is zeer artistiek, maar ik moet er niet aan denken hoeveel naaldjes met groen erin gegaan zijn voordat alles opgevuld was. Hoelang duurt zoiets?
Groetjes smartbolletje (+)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan