Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 31, 2009

Wolf1989 woog op het moment van schrijven 82.60 kg (bmi: 26.07).

Zucht, kreun, steun... dacht ik toen m'n ma vertelde dat we vandaag zondag) zouden gaan BBQ'en. Harstikke gezellig en lekker allemaal, maar ik ben verdorie op mijn lijn aan het letten.
Na wat balen realiseerde ik me dat het niet eens zo heel erg is. Ik heb vanmorgen ontbeten met een kiwi en een appel, straks ga ik twee botehammen met gebakken kaas en ketchup eten en vanavond doe ik mee met de BBQ. Mijn moeder heeft lekker sla en paprika's meegenomen, dus ik denk dat het wel mee gaat vallen allemaal.

De laatste dag van mei alweer, het gaat hard! :zoefzoef: Opzicht was deze maand qua afvallen niet zo bijzonder, maar heb wel weer wat meer motivatie gekregen. Al met al denk ik dat ik mei een succesvolle maand mag noemen, want ik ben weer meer in mijn normale patroon gaan eten en heb best veel gesnoept, maar ben niet aangekomen. Beter gezegd, ik ben 0.4 kilo afgevallen. :gogo:

Komende maand ga ik weer wat nieuws proberen om weer van het snoepen af te komen. Er is onderzocht hoe lang het duurt om een gewoonte af te leren en te creeeren en dat is 21 dagen. Ik ga dus een 21 dagen uitdaging doen.
Ik ga een aantal doelen voor mezelf stellen en ga dit noteren op een soort van kalender. Als ik een dag heb gedaan wat ik moet doen om mijn doelen te bereiken, dan mag ik de dag doorkruisen. Zo niet, dan moet ik iets extra's doen. Zal de kalender ook hier met een linkje posten als ik 'm af heb.
Belangrijkste dingen die ik hiermee wil bereiken is stoppen met het kopen van snoep en zakken in een keer naar binnen werken, elke week een vast aantal keer gaan hardlopen en elke dag of aantal keren in de week vast aan mijn huiswerk werken.
Als er andere mensen zijn die willen meedoen... voel je vrij! Stuur een berichtje! De 21-dagen uitdaging begint op 1 juni!

Ik ga ervoor om na de 21 dagen op 79 kilo te zitten.

Succes allemaal!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan