Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 31, 2009

Mari8 woog op het moment van schrijven 68.10 kg (bmi: 25.63).

Dag buddy’s en andere belangstellenden van deze valtaf site.
Voordat ik de dag al schoonmakend en inruimend ga doorbrengen (verbouwing keuken klaar, vandaar) Even een vrolijk bericht met jullie delen. Mijn gewicht is de laatste dagen zeer stabiel aan het dalen van 68,8 naar 68,4 naar 68,3 en de laatste stand vanmorgen gewogen 68,1 kg. Hopelijk over een paar dagen naar 68 kg. Dan ben ik in meer dan 3 weken tijd 800 gram afgevallen. Ja, ja lezen jullie dat maar goed want ik ben er absoluut van overtuigd dat het met kleine stapjes moet gaan. De eerste weken toen ik mijzelf op rantsoen had gesteld ben ik vriendelijk voor mijn lichaam en geest geweest. Niet al te rigoureus want daar word je alleen maar narrig van. Toen gestadig minder en strenger maar vooral bewuster en gezonder!

Maar oh…soms mis ik een lekkere portie friet, lekker krokant gebakken met een heerlijke romige mayonaise en al die lekkere zoutjes voor bij de borrel. Afijn je moet er wat voor over hebben het verlangen wordt eigenlijk steeds minder. Ben ik er wel een vrolijk mens bij gebleven of ziet mijn echtgenoot steeds een chagrijnig wijf tegenover zich, kauwend op haar zoveelste salade? Nou…om eerlijk te zijn, soms wel en pik ik af en toe iets van zijn bord wat mij meer bevalt dan al dat gekraak van die o zo rauwe wortelen, radijsjes, komkommer, bloemkool en nog meer van dat gezonde – niet dikmakend spul- .

Soms na mijn werk op weg naar huis smul ik van een kroketje van de stationsautomaat , nou ja erger kan je het niet bedenken. Sla de gezonde voedingsbladen er maar op na. Tja jammer dan………….ik heb er soms zin in en ik moet dit af en toe kunnen doen!

Dus lieve buddy’s verenigd in de strijd, maak er een spel van. Wat je de ene dag streng toepast kan een ander dag ietsje minder. En zo hou je het plezier er in en word je spiegelbeeld een ‘ feest ‘ om naar te kijken. Amen

Een hartelijke groet en “ may the force be with you” !

Mari8

Onbekend
May 31, 2009 om 09:01
Geweldig Mary,applaus voor jou!Ook je instelling om het langzaamaan te doen is goed hoor!Soms mag je wel zondigen hoor,maar blijf je bewust van soms!!Ik blijf het ook als spel zien,maar wil voor mezelf dan toch de winnaar zijn!:deoverwinning: Dat zijn we in feite allemaal als het lukt vol te houden!In de spiegel kan ik helemaal genieten nu hoor,vooral met de leuek voorjaars en zomerkleding,die we weer aankunnen,waarbij wat nieuws maar 2 maatjes kleiner nu!!!Vooral omdat ik nu helemaal tiptop ben met mijn haren pas gedaan!Fijn dat je keuken klaar is Ik heb het(verbouwing keuken) in december/januari meegemaakt en geniet nu ook elke dag nog van!Groetjes en een fijne Pinksterdag van Ineke!Denk dat ik eens mee ga rijden met de wielerronde die hier een paar maal doorkomt,scheelt toch weer wat calorieën :wielrennen: Ik zie de echte renners al kijken:lacheuh:
Groetjes van Ineke
June 2, 2009 om 18:57
Hoi mari.
je beschrijft het "lijnen"wel erg leuk.
En dat pikken van het bord ban je man "ach, dat geeft ook weer sjeu aan het leven""
maar, intussen ga je richting 68.
en nu nog een schone keuken.
daar passen de radijzen, komkommers en tomaten toch maar in. kleurrijk op een bordje leggen , zoiets als "bloemschikken".
ik ben de FOUT ingegaan. maar ach, is dit fout te noemen. gisteren Grieks gegeten in een restaurant ( traktatie broer) en een heerlijke Dame blanche toe.
Mmmm. die blanke dame. die heb ik even verorberd.
en nog zonder schuldgevoel ook.
vandaag ingevallen voor collega. fijn gewerkt, wel extra
kwam thuis en gaf me zelf twee honingkoeken kado.
schuldgevoel???Neen. dit moest even.
en nu nu: morgen weer op de oude voet verder. alleen die weegschaal zal even schrikken morgen.!!!
sukses en tot een volgend berichtje. Schaartje.
Onbekend
June 3, 2009 om 05:05
Hallo Mari,
Zojuist kreeg ik een berichtje van Tella die ook nieuw is, met de vraag hoe het fenomeen "Buddie" werkt. Aangezien ik ook niet weet hoe dit alles werkt, vraag ik jou maar hoe alles nu precies werkt,omdat jij meerdere buddies hebt en al langere tijd lid bent van deze club.
Groetjes, Ans
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan