Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 31, 2009

Secretgirldh woog op het moment van schrijven 108.10 kg (bmi: 36.12).

Dag vrienden!

Wat een weekje! Vooral druk gehad met werken! En 's avonds vergaderingen! Oh ja, en Javier Guzman niet te vergeten! Dat was erg gezellig en lachen! Wat is die man toch heerlijk alert op dingen die spelen in de samenleving!

Ook ben ik naar de huisarts geweest voor mijn :knie:. Ik heb 1,5 jaar geleden een auto-ongeluk gehad en mijn knie is hierbij flink geschadigd geweest. Ik heb nog steeds last bij het belasten van de knie en dit is zeker niet handig. Hele lange wandelingen en bijvoorbeeld steppen kan ik wel vergeten... Niet handig als je wilt afvallen! :(
Maar ben doorverwezen voor een MRI, de 18e. Waarschijnlijk ligt het aan mijn slijmbeurs! :S We zullen zien! Hopelijk kunnen ze er uiteindelijk iets aan doen, ook al vindt ik dat allemaal doodeng!

Goed, ik ga nu genieten van mijn vrolijke balkonnetje! Gisteren nieuwe plantjes gekocht en geplant en dus nu lekker in het zonnetje genieten! Vanmiddag nog even een stuk fietsen! Live is great! :)

:veelsucces: iedereen!

Liefs,
EefJune 8, 2009 om 12:11
Hoihoi,

Leuk dat je me hebt toegevoegd als buddy!
Hoe gaat het nu bij je? las dat je dagboekje alweer van ruim een week geleden is. Kan je de goede lijn een beetje volhouden?

groetjes Logo
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan