Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 31, 2009

AMW woog op het moment van schrijven 65.40 kg (bmi: 22.90).

Zoals ik al een beetje verwacht had, ietsje zwaarder. Gelukkig niet veel, dus hoop morgen weer rond de 65.0 te zitten! Nu dus ook niet meer op schema, maar zit er iig niet heel erg ver van af! Nog 4 dagen, dan gaan we uit eten. Maak me alleen een beetje zorgen over mn maag, die is zo klein geworden, straks kan ik het allemaal niet op!! Maar goed, gewoon dooreten;) Mag wel een keertje! Heb mn ex net nog even gebeld.. Helaas zat ie voetbal te kijken met 2 vrienden, dus had ie niet echt tijd voor me. Wilde weten wat nou precies de bedoeling is, maar hij deed er vaag over. Eerst zei ie dat ie t ook niet wist, later zei ie dat hij het wel wist, maar dat ik er nog wel achter kom ofzo iets.. Maar goed, ik merk het wel! Wel jammer dat ie geen tijd voor me had, maar dat had ik op zich zelf wel kunnen bedenken, zondagmiddag voebalmiddag;)
Heb zin om op t terras te gaan zitten, maar niemand kan:( Of ze nemen de telefoon niet op:( Ach ja, dan ga ik zelf maar in de tuin zitten..
Heb trouwens een broek aan van vorig jaar, zo'n korte witte tot net boven de knie, en hij zit echt veel mooier dan toen! Niet meer zo strak rond mn bovenbenen, maar gewoon losjes.. Ben er blij mee!!
Liefs

June 1, 2009 om 05:17
hey!

Ben heel inteligent, zie nu pas dat je alweer een nieuw dagboekje had.... dus heb net nog een berichtje achter gelaten bij je oude dagboekje! Anyway... Balen dat je weer iets zwaarder bent... misschien vocht? Het weer is warmer dus dan hou je makkelijk vocht vast! Gewoon weer eventjes je best doen en dan ben je zo weer onder de 65;)

één ding dat je zegt snap ik trouwens niet helemaal... je zegt; 'Maak me alleen een beetje zorgen over mn maag, die is zo klein geworden, straks kan ik het allemaal niet op!! Maar goed, gewoon dooreten Mag wel een keertje!'.

Waarom zou je dooreten als je vol zit? het is toch juist de bedoeling dat je lichaam goed kan functioneren zonder dat je al het eten wat je normaal had nodig hebt? Als je gaat dooreten terwijl je vol zit krijg je alleen maar een opgeblazen gevol, krijg je buikpijn, wordt je misselijk en ben je de volgende dag alleen maar zwaarder! Dat is toch helemaal niet nodig als je lichaam zegt dat je genoeg hebt? of ligt dat aan mij? Ik bedoel; ik wou dat mijn lichaam een keertje zei; Shanna; je zit vol! Stop:P! Maar dat heb ik nog niet:(!

Anyway, dat is gewoon even mijn mening:P Balen dat je vriend niet zoveel aandacht aan je wou besteden en dat hij voetbal belangrijker en leuker vond! Dat heeft mijn vriend nou ook altijd-.-'' soms is dat echt stom! Maar ja, het hoort er bij...

Echt SUPER dat je je witte broek van vorig jaar weer aankan en dat hij veel mooier zit! Daar doe je het immers voor toch?!

Heel erg veel succes nog!
liefs, Shanna
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan