Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 31, 2009

Bepretty woog op het moment van schrijven 66.20 kg (bmi: 25.22).

heyhey,

voorlopig gaat het wat minder. *n*
Mat de examens voor de deur ben ik zowiso al gestrest en dat laat zich zowiso blijken in mij eetpatroon. :zucht:
Maar als dat nog niet genoeg was, vind ik ook de fut niet meer om naar gezonde voeding te gaan, door een paar liefdesproblemen :snik:

Dus voorlopig niet al te veel resultaat...
hopen dat ik snel de moed weer vind :s

:xblauw:

Onbekend
May 31, 2009 om 12:15
Ach sommige dingen zijn nu eenmaal belangrijker dan afvallen. Na de examens gewoon weer beginnen.

Groetjes Susan
June 1, 2009 om 05:08
Hoi!

Handig om te weten dat je sneller vet verbrand als je dezelfde bewegingen maakt:) zou het onthouden voor als ik aan het sporten ben:)! Tnkx voor de tip;)

En ik las net jou dagboekje... gaat niet zo goed he? Echt balen! Ik weet nog dat ik echt alles op at dat los en vast zat tijdens mijn examens, maar weet je... ik werd er helemaal niet gelukkiger van! Op het moment dat ik het op had voelde ik me al slecht, dan ging ik me wegen was ik opeens veel zwaarder, voelde ik me helemaal depri en ging ik juist nog meer eten! Zo kom je wel een beetje in zo'n cirkeltje te recht, wat je eigenlijk niet wilt:shy:!

Nou heb je ook nog eens liefdesproblemen erbij... dat ik helemaal kut in deze periode! Dus meer eten en verkeerd eten zou waarschijnlijk ook mijn optie zijn... maar; vind je het nou niet ontzettend zonde van alle tijd en moeite die je er tot nu toe al ingestoken hebt? voor je het weet zit die 1,8 kilo er weer aan:shy:! Dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen... Ik weet dat het niet makkelijk is maar probeer er tegen te vechten! Laat zien wie de baas is over je lichaam en probeer door te zetten! Probeer desnoods voorlopig op gewicht te blijven, dat is ook al heel iets!

:kijknietterug:

ik weet zeker dat je het kan, je moet alleen nog even in jezelf geloven! Heel erg veel succes nog met je examens en met je liefdesproblemen... probeer het op te lossen en richt je dan weer op je doel!

:bestemming:

liefs, Shanna
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan