Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 31, 2009

Jamey30 woog op het moment van schrijven 70.80 kg (bmi: 26.01).

Sinds deze week begonnen met letten op wat ik eet.

Voornamelijk door weer te gaan hardlopen, met de mp-3tjes van start to run en doe vandaag les 5 hiervan.

Daarnaast ben ik gestopt met snoepen, vooral chocola is een echte verslaving. Ik waag me er niet meer aan momenteel, want ik ken mezelf, als ik eenmaal de smaak te pakken heb wil ik weer meer. De eerste dagen was dit zwaar inmiddels ben ik er wel aan gewend. Het enige wat ik soms tussendoor eet is een snack a jack. Die vind ik nu best lekker als vervanging. Apart dat mijn smaak best veranderd nu, als ik veel snoep heb ik namelijk echt geen zin in een snack a jack, nu dus wel...

Over 2 maanden komt mijn vriend terug van vakantie en dan wil ik 56 kilo wegen. Hopelijk gaat dat lukken!

May 31, 2009 om 14:06
hoi dame,

thanks voor het toevoegen,we hebben ongeveer hetzelfde aantal kilos te verliezen ,alleen is jouw streefdatum iets korter.ik hoop eigenlijk toch dat ik 4 mijn einddatum mijn streefgewicht haal,maar wat ik nog belangrijker vind is een sixpack,die wil ik zooo graag,ik heb een dochter van 9 en mijn buik is ietsie pietsie slap,maar ik moet en zal toch me sixpack krijgen,ik hou je op dehoogte met fotos.

Je vriend verassen als hij terug is lijkt me super cool,ik heb dat ook eens een keer geprobeerd toen mijn inmiddels ex in suriname op vakantie was 4 3 maanden,maar het lukte me helaas niet,had te veel issues op dat moment.Ik vind dat het lijnen en sporten makkelijker gaat als je lekker in je vel zit.anyway goodluck meid.
May 31, 2009 om 16:11
Mijn streefdatum is inderdaad vrij krapjes. Heeft te maken met dat mijn vriend dan terug komt en ik heb gezegd dat het me echt wel ging lukken om dan 56 te wegen en hij beweert dat ik dat nooit zal halen, wat mij alleen maar meer motiveert om het wel te halen natuurlijk :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan