Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 31, 2009

Peerfiguur woog op het moment van schrijven 125.10 kg (bmi: 44.32).

Ja, nee, zo moet het dus NIET!!!

Nu vond ik van mezelf dat ik goed bezig was; gezond eten, :waterdrinken:, gezonde tussendoortjes en niet te veel, ... noem maar op. Ga ik gisteren op de weegschaal staan (en normaal doe ik dat op woensdag) en wat denk je ... :gelijkgebleven2: Gevolg: ik had zo'n k+**?#tgevoel en heb er gisteren dan ook een "eet gerust alles wat je tegenkomt want het haalt toch niks uit"-dag van gemaakt! Begrijp me niet verkeerd, ik had gisteren een zeer fijne dag hoor, alleen wat diëten betreft heb ik het dus even laten hangen!

Vandaag met man en kind naar het recreatiedomein geweest. Zeer fijn: gaan zwemmen met z'n 3-tjes, iets eten, weer gaan wandelen, ... Tot we even aan de zwemvijver gingen zitten. Op zo'n 1,5meter voor ons liggen 4 tieners te zonnebaden. Hoor ik plots 1 van hen zeggen: "Kijk achterom, kijk nu, wat een dik wijf." Ik weet niet wat er nog gezegd werd, maar ik ben even erg nijdig beginnen terugstaren, tot er toch iets brak in mij. Ik ben recht gaan staan, klaar om te vertrekken. Mijn dag was plots echt helemaal naar de ... Man en zoon begrepen er niks van toen ik liet merken dat ik echt weg wou. Mijn vriend bleef aandringen en vragen wat er nu was waarop ik uiteindelijk toch heb gezegd: "Sommige mensen denken dat "dik" hetzelfde is als "doof"! Hij zei dat ik me echt niet mocht aantrekken wat enkele loosers van pubers zeiden, maar hij begreep me uiteindelijk wel en we zijn weggegaan.
Kijk, nu weet ik wel dat ik het me niet zou mogen aantrekken, maar hier word ik nou zo verdrietig van! Misschien heb ik een beetje last van pms en ben ik daarom er zo door geraakt, maar het deed me op dat moment echt pijn :janken:
Ik ga er morgen maar weer eens tegenaan en moet maar eens leren dat er nu eenmaal mensen op deze wereld rondlopen die het woord "tactvol" niet in hun woordenschat hebben staan.

:groetjes3:

May 31, 2009 om 15:46
Wat een kutopmerking. Ik zou daar ook helemaal down van worden en niet meer willen blijven. Want ook al probeer je te doen alsof het geen pijn doet, het doet pijn.
Ik wens je veel succes met sparen voor een fiets. Ik heb vandaag heerlijk genoten samen met mijn zoontje sven. We gaan morgen weer lekker op pad. We vinden het namelijk allebei heerlijk.
groetjes Wiebke
Onbekend
June 2, 2009 om 04:05
ik snap helemaal wat je bedoeld
ik heb ook geregeld van die opmerkingen gehoord
en nu denk ik ze ook nog wel eens te horen
en soms als een groepje jeugd staat te geibelen en ze kijken al dan niet toevallig mijn kant op ....
mijn gedachten gaan malen
je vraagt je toch af of het over jou gaat en dat kan zo zeer doen
en ik weet ook waarom druk maken over wat een ander vind zegt doet
maar we doen het wel allemaal
hinderd niets we hebben allemaal ook reht op een baaldag nu en dan
maar
nu een schop onder die billen van je en oppakken dat gezond verantwoord eten :P
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan