Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 5, 2009

Luievark woog op het moment van schrijven 129.00 kg (bmi: 32.90).

Vandaag het eerste weegmoment. Dat wil zeggen, straks om een uur of 10.

Ben net terug van m'n werk, twee daagjes avonddienst gehad.En het gaat goed mensen! Voorheen liep ik na zulke diensten door het huis te grazen, maar dit keer is het anders. Meer controle zo lijkt het wel. Ik heb voor mijn gevoel de afvalflow weer te pakken. En dat is aan een hoop dingen in huis te merken. De kaas gaat minder hard, en al het harde fruit (appels en sinaasappels) liggen nog in de fruitschaal. Dus mijn wekelijkse bezoekje aan de groetenboer en de kaasboer morgen, gaan niet door. Wat wel doorgaat is mijn ritje langs een kraampje langs de weg waar ze tomaten verkopen, want die zijn er deze week met trossen tegelijk doorheen gegaan (en laag in de Kcal lijst dus daar scoort "luievark" weer mee).

Wandelen
=========
verder moet er dit weekend ook flinke trainingskilometers worden gemaakt anders wordt 't 'm niet net die Nijmeegse dit jaar. Het kan eventueel ook nog op maandag want die dag ben ik zo goed als vrij omdat ik pas om 23:00 uur op mijn werk hoeft te zijn voor de eerste nachtdienst (van vier)
(zijn er lezers die ervaring hebben met afvallen en nachtdiensten draaien, alle tips en waarschuwingen voor aanwezige valkuilen zijn van harte welkom)

Zo, nog even wat tv kijken en wat japanse rice cracers naar binnen gooien en tomaten natuurlijk, daarna lekker slapen, en dan eens kijken of we uit de buurt van de 120 kilo zijn.

tot straks

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan