Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 6, 2009

Lienepien2007 woog op het moment van schrijven 80.70 kg (bmi: 27.92).

Ondertussen ben ik 1 juni weer begonnen met een nieuwe HCG kuur. Ik ben gestart op 81.8 kilo dus ik ben weer op weg om toch nog onder die 80 kilo te komen.
Het gaat goed, ik weeg om de 3 dagen en dan hoop ik volgende week die 7 op mijn :weegschaalrose: te zien. Ik hoop aan het einde van deze 26 dagen kuur rond de 75 kilo te zitten.

Vandaag 11 juni geeft mijn weegschaal 79 kilo aan dus ik ben op de goede weg. Dus eindelijk onder die 80 kilo. Het heeft even geduurd maar gelukkig ik ben zover en hopelijk zak ik nog veel verder.

Vandaag 20 juni en mijn weegschaal geeft 76.3 kilo aan, nog even en ik zit eindelijk op mijn magische 75 kilo. Ik ga er voor waken dat ik die 80 kilo nooit meer zie op mijn weegschaal. Nog 7 daagjes de HCG kuur en dan ga ik mijn stabilisatie periode weer in. 6 weken flink de koolhydraten links laten liggen. Dus South Beach weer oppakken dat werkt wel en houdt mij tenminste op gewicht.

Vandaag 28 juni en de weegschaal is nog steeds super lief 75.3 kilo.
Ben nog niet aan het stabiliseren omdat ik nog een week extra heb qua HCG.
Het echte stabiliseren gaat maandag 6 juli beginnen.
Dus dan heb ik 34 dagen de HCG kuur gevolgd. Hopelijk eindig ik deze kuur zo rond de 74 kilo. Ik hou jullie op de hoogte.

Vandaag 6 juli en ik ben nu met mijn eerste stabilisatiedag bezig.
Vanochtend gaf de weegschaal 74.5 kilo aan. Gelukkig ben ik wat dichter bij de 74 gekomen. Nu een goede stabilisatie van 6 weken volmaken.
Hopelijk raak ik nog 2 kilo kwijt in mijn stabilisatie en dan zie ik die 70 kilo echt wel dichterbij komen.
Ik ga 1 keer per week dit dagboek bijhouden, hopelijk iedere week met goed nieuws.


Ondertussen zijn we al een aantal weekjes verder. De stabilisatie gaat goed. Ik hang een beetje stabiel tussen de 74.5 kilo en de 75.5 kilo. Ik weet dat het normaal is dat je een kilo hoger zit dan je eindresultaat van de kuur, dus ik maak mij er niet echt druk om. Helaas lukt het maar niet om nog kilo's kwijt te raken. Ik heb voor mijzelf weer een plan getrokken om op 1 oktober weer met een HCG kuur te beginnen, om toch nog die laatste kilo's kwijt te raken. Die 70 kilo ga ik echt ooit op die weegschaal zien. Mijn grootste wens is tussen de 70 en 73 kilo te blijven. Dat moet lukken dacht ik zo.
Wanneer ik weer wat te melden heb kom ik weer eens op het net.

:herinneren:

August 17, 2009 om 08:31
Beste Lienepien,
Ik zit nog niet zolang op deze site. Ik heb een dubbele kuur HCG achter de rug en ben nu gestabiliseerd. Dubbele kuur best zwaar en in de tweede helft val je lang zoveel niet meer af. Totaal 12 kilo afgevallen. Over een maand of 2 wil ik weer een korte kuur doen om de resterende 5 kilo die ik nog kwijt wil eraf te krijgen. Fijn dieet met absoluut geen hongergevoel. Ook stabiliseren valt me niet tegen.
Groetjes Katja
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan