Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 6, 2009

Wietel woog op het moment van schrijven 61.40 kg (bmi: 23.11).


UPDATE: Ik voel me ooooooo zooooooooooo mottig!!
Ten eerste heb ik nood aan sociaal contact tijdens de examens (wat natuurlijk redelijk moeilijk is)
Ten tweede heb ik kou!! (ook een verschijnsel van de examens)
Ten derde lijkt het alsof ik net 5000 kcal (ja je hoort het goed) naar binnen heb gespeeld! Niet dus! Bweikes 'bomvol gevoel' zonder veel te hebben kunnen eten!!!

ONVERWACHT RESULTAAT
ik dacht echt dat ik ging aangekomen zijn! Veel gegeten en niet gesport! Wauw !! Maar misschien komt morgen de domper!
Ik heb ondertussen men afslankingsplan veranderd naar 58,5 op 4 juli... Haalbaar? Dan moet ik zo een 100gr per dag en met 59 ben ik ook content dus nog een marge van een halve kilo :)

June 6, 2009 om 05:37
haha dankje! alleen ligt m'n echte streefgewicht rond de 55 kg, dus nog een heeeele lange weg te gaan! ;) En die plotselinge daling had wel met ziek zijn te maken..dus m'n lichaam is zich nu aan het herstellen (lees:aankomen) Maargoed, we gaan met volle moed verder.

Succes!

liefs marit
June 6, 2009, gewijzigd door Ekeinad op June 6, 2009 om 05:50
Heey!

Jij gaat ook goed toch!:D Zet 'm op voor die 59/58,5 kg!

Ik ben vandaag 65 kg, het is inderdaad gelukt! Nu heb ik m'n streefdoel aangepast naar 60 kg. Ik ben benieuwd of het lukt;)

Jij nog veel succes! Je kan het:D

Groetjes!
June 6, 2009 om 06:06
Ik plan nu 2 eetbuien per week in, maar dit moet na verloop van tijd wel afgebouwd worden. Vroeger plande ik ze ook niet, maar dan had ik er al snel 4 op een week. Omdat ik er toch een beetje controle over wil hebben, ben ik terug begonnen met ze in te plannen. Daarmee leer ik omgaan met de drang en mijn eetbuien uitstellen. Al is het wel moeilijk om geen eetbui te doen eenmaal de drang echt hoog zit. Maar het is makkelijker om het tegen te gaan als je het vooruitzicht hebt dat je de dag erna een eetbui kan/mag doen. Ach ja, mij helpt het momenteel alvast wel.

Ik ben toch stiekem op de weegschaal gaan staan, omdat ik bang was dat ik weer enorm veel was aangekomen. (plan ook de kcal van mn eetbuien, maar blijkbaar ben ik nog niet zo ver dat ik me daar ook al kan aan houden) En hier was het ook een verrassend resultaat: 400g eraf. Haha, en dat terwijl ik gisteren 3500kcal naar binnen heb gewerkt ^^ Mij hoor je niet klagen :D

Wat zijn je plannen voor vandaag?
June 6, 2009 om 06:09
En ik wou dat ik ook zo snel afviel als jij :( Goed trouwens dat je je streef hebt aangepast, dit lijkt me al iets haalbaarder.
June 6, 2009 om 07:53
Het grote verschil is wel dat jij nog niet zo lang bezig bent als ik hé. Ik ben eerst enorm veel afgevallen, nadien bijna 30kg aangekomen, dan terug afgevallen, opnieuw bijgekomen,... en zo gaat het maar door. Dan zou ik toch liever jouw grafiekje hebben hoor :)

Mezelf iets meer toe staan dat lukt me niet, het is altijd alles of niets. Ik probeer het wel, maar het resulteert altijd in een eetbui. Daarom dat ik dan ook maar alles plan en me daar probeer aan te houden. Niet dat ik niets lekkers eet op een dag ofzo hoor, integendeel zelfs :)

Mijn dag bestaat vandaag vooral uit niets doen :P Straks ga ik met mn moeder naar de Kringloopwinkel, maar verder staat er niets vast ofzo. Ik zou eigenlijk moeten gaan lopen of wandelen, maar heb stiekem helemaal geen zin. Niet goed dus.
June 6, 2009 om 10:08
haha ja, zo lijkt het nog haalbaar he? ;)
June 6, 2009 om 11:34
Ik hoop dat het ondertussen al wat beter is gegaan. Ik ben blij dat ik niet meer hoef te studeren, zou het ook niet meer kunnen. Al krijg je er nadien natuurlijk wel iets moois voor in de plaats, namelijk een diploma en vaak ook een leuke job. Daar kan ik alleen maar van dromen nu.

Pffft...mn moeder wou zometeen een ijsje gaan eten en heb me weer niet in kunnen houden. Heb vreselijke eetbuidrang nu en moet echt zorgen dat ik geen eetbui ga doen, want heb er gisteren al eentje mogen doen en de volgende is pas dinsdag weer (tenzij ik ze misschien verplaats naar maandag).

Objectief gezien weet ik wel dat ik niet te dik ben ofzo, maar voel me wel heel dik vaak. En dat is echt geen leuk gevoel. Door de eetbuien wordt het natuurlijk alleen nog maar erger :(
June 6, 2009 om 11:35
Heb je zo een vol gevoel door de stress, of komt het ergens anders door?
June 6, 2009 om 14:03
Klinkt niet zo goed. Toch niet ziek aan het worden?
Ik zou blij zijn moest ik nu minder wegen dan vanochtend...maar inderdaad wel vreemd.

Het eten is spijtig genoeg niet goed gelopen. De eetbuidrang was echt enorm groot, en mijn moeder en zus moesten het huis uit. Dacht wel dat ik het aan kon om geen eetbui te hebben terwijl ze wegwaren, maar blijkbaar dus niet. Tot nu toe is het wel beperkt gebleven tot (véél) pasta, dus hopelijk blijft het daar bij en ga ik niet aan de koeken en chocolade.
June 6, 2009 om 17:06
Heb uiteindelijk toch nog een eetbui gehad, bah voel me vies en dik nu :( Zou mn eetdagboek nog eens moeten aanvullen, er moeten spijtig genoeg nog een heleboel kcal bij. Bah :(

June 7, 2009 om 04:35
Ik ga zeker mijn best doen om er een dag zonder eetbui van te maken. Ik ben de ochtend gestart met 4 beschuitjes met geprakte aardbeien ^^ Mmmmmm!

Veel succes met het studeren! Ik ga zometeen ook gaan stemmen en vanmiddag op restaurant voor mijn opa zijn verjaardag :(
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan