Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 6, 2009

MetalSaartje woog op het moment van schrijven 78.00 kg (bmi: 28.65).

Hoi Allemaal,

Weer na een lange tijd een dagboekupdate van mij.
Ik ben weer een paar weken terug van vakantie, en natuurlijk was ik daar aangekomen (had ik wel op gerekend). Er zat weer 1,3 kilo aan en die zijn er weer bijna af gelukkig! *O*
Nou zo volhouden moet ik mezelf blijven zeggen, want het gaat niet gemakkelijk bij mij. Vooral omdat ik niet uitbundig kan sporten -> migraine.
Heb mijn plan bijgewerkt dat ik eind juli 75 wil wegen. En daarna zet ik weer een nieuw plan op naar de 70! want dat is mijn eind doel! :sjaaltje:


:schopondermijnkont:

June 9, 2009 om 05:22
Heej!

Nou ten eerste bedankt haha... Je bent in ieder geval al goed bezig! knap hoor!
Maar hoe heb ik dat voor elkaar gekregen?? Trouwens zó mooi is 'n buikje nou ook weer niet, er zit nog steeds in verhouding tot de rest van mijn lichaam het meeste vet op mijn buik en ik heb het idee dat het wel alweer meer is als op de foto's, hoewel de weegschaal hetzelfde aangeeft.
Maar ik heb eigenlijk niet echt uitzonderlijk veel gesport en al helemaal niet speciaal op mijn buik gelet daarbij. Ik heb een vetvrij en suikervrij dieet gevolgd en daarbij hulp gehad van een bedrijfje. Daar hoorde ik dat bij veel vrouwen die een dikkere buik hebben, dat eigenlijk echt een 'suikerbuikje' is. Bij mannen is het meer bier en zo ;) Dus misschien dat het bij mij heeft geholpen dat ik 3 maanden helemaal geen suiker meer binnen heb gekregen of zo...
Maar goed, mijn buik heeft nu minder vet, maar is alles behalve strak! Buikspieren heb ik niet haha... Tenminste niet zichtbaar! Dus daar moet ik nog wel aan gaan wekren eigenlijk.

Succes!
Xx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan