Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 6, 2009

Benderklaarvoor woog op het moment van schrijven 103.30 kg (bmi: 36.60).

Dankzij Monique en internet weet ik nu heel wat meer over New Habits. En hoewel de gedachten over een nieuwe levenstijl mij heel erg aanspreken, heb ik weinig zin in een intake-gesprek en verplichte chatsessies. Ik zou ook niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen hahaha. Misschien is dat alvast wel een goede voor mijn eigen nieuwe habit... Meer vrije tijd regelen voor mezelf.

Maar goed. Ik heb gisteren toch wel geprobeerd niet van alles zo maar naar binnen te werken. Helaas ben ik toch weer 0,2 kilo aangekomen... en daar word ik dus enigszins goed gek van. Misschien moet ik mezelf inderdaad maar eens afleren om me elke dag te wegen. Ik weet dat dat niet goed is, maar ja het lijkt net als eten wel een verslaving.

Toch ga ik door met mezelf nieuwe habits aanleren. Bijvoorbeeld 3 maaltijden op een dag. Geen idee hoe ik die weg moet gaan krijgen, vaak houd ik het bij 1 per dag al voor gezien. Dus vanmorgen 2 wasacrackers gegeten met kaas en philadephia. Ik ben totaal niet van plan om bepaalde dingen niet meer te gaan eten omdat ze slecht voor me zouden zijn. Dus of deze cracker nu wel of niet gezond zijn, het beleg erop me dik zouden maken... ach dik ben ik toch al, dus kan ik beter maar zorgen dat ik die 3 maaltijden per dag ga pakken, misschien heb ik dan minder zin om te snaaien en te snacken. Ook zal ik meer moeten drinken... Gisteren een halve liter water en 1 glas melk gedronken en dat over de hele dag. Ik weet dat het te weinig is, maar ja soms heb ik gewoon geen zin om te drinken. Dus drie maaltijden, 1,5 liter water en een half uur beweging per dag. Als ik dit eerst een week ga volhouden en dan volgende week het resultaat eens ga bekijken...

:schopondermijnkont:

Onbekend
June 6, 2009 om 09:14
Ik denk dat dit al drie hele mooie doelen zijn. Je moet met kleine stapjes beginnen. Het gaat je vast lukken!:yougogirl:

Fijn weekend,

:miekie33:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan