Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 6, 2009

Sjorsje39 woog op het moment van schrijven 116.00 kg (bmi: 41.10).

:halloallemaal1:Nou, ik ben heel erg benieuwd wat het gaat worden. Ik heb me voorgenomen om 1 x per week op de weegschaal te gaan staan en tot nu toe heb ik dat volgehouden. Alleen lukt het lijnen me gewoon niet deze week. Het verloopt allemaal heel erg hectisch en we hebben heel de week al feest. Ik probeer het wel, maar ik kom niet in een goed ritme. Dus ik ben bang dat er nog niet veel af zal zijn. Maar de komende weken krijg ik het een stuk rustiger, waardoor ik ook tijd heb om te gaan fietsen of veel op de Wii te gaan staan en dan moet het goed gaan komen, het begin zal er dan wel zijn, want ik heb ondanks de nodige wijntjes (minder kcal dan een biertje of cocktail!!) wel heel goed mijn best gedaan om de snackjes en tussendoortjes te laten staan. Ben heel erg benieuwd wat de weegschaal maandag aan gaat geven!!!! Allmaal een heel gezellig weekend toegewenst en succes met jullie afvalrace.

June 6, 2009 om 07:06
Hallo Sjors,
Het gaat gewoon lukken. Maandag is de weegschaal goed voor je. Ik zal voor je duimen.
:prettigweekend:
Groetjes Hester
Onbekend
June 6, 2009 om 09:11
:gogo::veelsucces:*9*

Je kunt het!

:miekie33:
June 6, 2009 om 15:49
We duimen met je mee. Maar als je je hebt inghouden ten opzichtte van normaal, kan het toch deze week ook al goedkomen, en anders weet je in ieder geval waar het aan ligt. We gaan ervoor komende week.
Geniet van je weekeinde,
Groetjes Pegasus68
June 7, 2009 om 07:28
Hi Sjorsje, bedankt voor je reacties.... ik ga 2 x in de week een uur naar de fysiotherapeut, waar ik onder begeleiding, fitness doe. ik vind het matig interressant, maar krijg wél veel energie en voel me super. Deze week ga ik daar voor het laatst en stap over naar een gewone sportschool in de buurt. Gelukkig gaat een vriendin mee, want alleen kan ik vast geen discipline opbrengen. Verder wil ik ook weer gaan zwemmen, want dat heb ik ook jaren gedaan en dat is echt mijn ding.

succes deze week
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan