Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 6, 2009

Chantal76 woog op het moment van schrijven 115.50 kg (bmi: 38.59).

Deze week braaf mn best gedaan. Goed gegeten en gesport. Zondag lopen, dinsdag sportschool, donderdag lopen, vrijdag sportschool en vandaag lopen en sportschool. Het bemoedigende knikje van de sportschooleigenaar doet me goed en spoort me aan om door te zetten en morgen weer te gaan.

In de kleedkamer kwam ik een vrouw tegen die op 1 of 2 loopbanden verderop liep. Het was een mooie slanke huisvrouw. Toen ik zei dat ik blij zou zijn dat naast het goede gevoel er ook nog een paar kilo's af zouden gaan zei ze 'we hebben levenslang'. In eerste instantie snapte ik haar opmerking niet want hoezo 'we', jij bent toch slank dacht ik. Met dat die gedachte door mijn hoofd schoot haalde ze haar portomonee uit haar tas en zocht ze naar iets in de vakjes. Een beduimelde, vaak bekeken foto van haar hield ze voor mijn neus en zei '82 kg'. Op de foto zag ik een dikke vrouw die voor geen meter op de vrouw voor mij leek. Toen ik de foto aanpakte zei ik 'dit is toch veel meer dan 82 kg?' Dat zal niet al te snugger geklonken hebben denk ik ;). '140 kg, alleenstaand en 4 kinderen'. Het enige wat ik kon doen was mijn respect uitspreken en haar complimenteren met hoe ze er uit zag. 'alleen lukt het me niet zoals jou om minstens 5 minuten hard te lopen op de loopband, ik heb het stiekem even een halve minuut geprobeerd maar dat lukt me niet' zei ze. En toen was ik even trots want ik weet dat ik zelfs langer kan, haha.

Toen ze de kleedkamer verlaten had, zat ik nog even rustig mijn flesje water leeg te drinken en na te denken over deze vrouw. Bijna 60 kg afvallen, dat is gewoon een heel mens. Vandaag dus voor allen die deze week gewicht hebben verloren, HULDE en een goedkeurend knikje om je (en mijzelf) aan te sporen om door te gaan!

Liefs,

Chantal

June 8, 2009 om 01:23
Goedemorgen Chantal,

bedankt voor je berichtje, eigenlijk wel gek hoor, een tijdje geleden las ik de profielen van mensen die veel waren afgevallen ook en bekeek de foto's bij hen, als ik dan soms de grote verschillen zag vroeg ik me af of dat bij mij ook zo zou zijn.

Nou bevestig jij dat dat zo is:jippie: Ik ben ook zeker blij als blijkt dat ik door het plaatsen van zulke foto's andere mensen kan inspireren of moed kan geven om het net als ik en vele anderen vol te houden om hun doelen te bereiken.

Ik hoop over een tijdje nog eens nieuwe foto's te kunnen plaatsen, ik ben in korte tijd relatief veel afgevallen en ben nu in een gewichtsbehoudfase, nu val ik niet snel meer af, maar als het goed is elke maand toch iets, we zullen zien.

Veel succes deze week, als je het goed vind voeg ik je toe, dan houdt ik je af en toe ook eens in de gaten en volg je vorderingen.

:rob31:
Onbekend
June 8, 2009 om 07:41
Bedankt voor je berichtje van 6 juni (+)

Jeetje mina.. ik heb geen foto's van mezlelf op mijn maximale gewicht (136kg..) de foto die ik had kan ik nergens terugvinden :(

Het erge is wel dat je niet snel merkt dat je aankomt, en als je er achter komt dan is het te laat! En als je afvalt met veel moeite voelt het sneller als 'normaal'.

Ik kan mezelf niet eens meer herinneren dat ik zó zwaar was :neen:.

Mijn hartslag tijdens de cardio varieerd tussen de 130 en de 150, als ik op de 150 bpm kom dan ga ik rustiger ademen en zet desnoods de intensiteit wat minder om terug te komen in de 140, wat mijn ideale verbrandings hardslag is heb ik mij laten vertellen :)

Mijn vermoeidheid komt door het soms gebrek aan regelmaat, op tijd slapen, goed eten is vaak in het uiterste ;)

Nu voel ik me goed overigens, vanavond zal ik wel weer moe zijn van het werken.
Ik hoop dat het met jou ook goed gaat!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan