Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 6, 2009

Vicky18 woog op het moment van schrijven 84.30 kg (bmi: 27.53).

Ah eetbui! En echt door emoties. Soms lukt het toch nog gewoon niet om die te controleren. Maar goed nu ben ik hier in de hoop dat ik daardoor deze emotie bui kan stoppen.

Het was gewoon erg frustrerend dit weekend. Gisteravond was er een leuk feestje wat 1x per 2 maanden is. De vorige keer kon ik niet, dus had er erg veel zin in. Maar de paar dagen ervoor en de avond zelf haakten er steeds meer af. Uiteindelijk gingen we met zijn 4-en, maar ze gingen allemaal al om 1 uur weg. Erg jammer, want ik wou echt nog wel langer door. Eerder op de avond waren ze overigens ook allemaal te laat!

Maar goed het kan soms gebeuren dat je niet meer kunt of moe bent of zo. Maar vanavond zouden we dan met een aantal naar een kampvuur gaan en nu haakte weer iemand af. En het andere meisje ook al meteen van ja ga wel, maar niet te laat. Oftewel die zal wel weer rond 12 uur weg zijn. En daarvoor blijf ik dan in Nijmegen in plaats van naar mijn ouders te gaan.
Het heeft dus gewoon allemaal een nare nasmaak. Want gisteravond uit was zeker wel leuk en gezellig, maar er blijft me alleen bij dat ze zo vroeg weg gingen en mij achter lieten.

En het was sowieso jammer dat voor vrijdagavond plannen ik weer degene moest zijn die het iniatief nam en zijn kamer aanbood voor het avond plan vantevoren. Dan twijfel ik gewoon of ze het allemaal nog wel echt willen. Maar goed het zal ook wel met het slaaptekort te maken hebben en met het selectie moment wat er aan gaat komen. Als het goed is horen we volgende week of we geselecteerd zijn voor het roeien. En daarnaast moet ik nog steeds de beslissing maken over wat ik volgend jaar met het roeien ga doen.

De rest van mijn team stopt en de opties zijn dus alleen verder en dan zelf een coach regelen en in een 1 persoonsboot roeien. Wedstrijdroeien of stoppen. En eigenlijk is het allemaal niet precies wat ik wil. En nu is dus de vraag waar ik me het beste bij neer kan leggen.

Nou ja veel redenen dus waarom er een eetbui aan zat te komen. Hopelijk helpt dit schrijven nu en houdt die bui nu op. Want het zou wel erg jammer zijn als ik het resultaat van de afgelopen week weer verpest. Oh en dat is ook nog een frustratie punt. Ik heb tot nu toe nog maar van 1 iemand gehoord van oh je bent weer afgevallen of niet. De rest ziet het allemaal niet. Terwijl er alweer 5 kilo vanaf is! Want als er dan echt niets te zien is, is het dan wel de moeite waard? Goed ik weet best dat dat zo is. Voor je gezondheid en omdat er duidelijk toch wel verschil zou moeten zijn, maar dat iedereen gewoon blind is.

Nou ja genoeg gezeurd. Hopelijk zijn jullie nu niet ook allemaal depressief door mijn bericht. Oke ik ga hem nu gewoon posten zonder nog een keer na te lezen, want anders haal ik de helft weer weg. Dus sorry voor typefouten of stomme frustrerende zinnen.

June 9, 2009 om 16:27
Heyy!
Bedankt voor je berichtje :) Die getallen zijn idd super weinig.. maar ben er nu idd achtergekomen dat je ze kunt aanpassen, dus ik zal zo eens kijken. Hoewel ik niet echt een gespierde bouw heb en ook niet echt super smal of breed gebouwd ben, gewoon normaal! dus ik denk dat er weinig veranderd.. Maar je hebt idd wel gelijk dat dunne meisjes niet echt mooi zijn. Misschien moet ik gewoon wat actiever gaan sporten en aan mijn spieren gaan werken of zo. Dat het allemaal wat strakker wordt.

Maar ik heb je verhaal gelezen en zal eens even op je reageren! Had het al eerder geleze nmaar vergeten te reageren. Ik herken iig heel veel dingen in je treurige berichtje. Ten eerste: de frustraties over je weekend. Dat is echt niet leuk en kun je ook eigenlijk niets aan doen. De volgende keer misschien wel iets beter nadenken of je daarvoor in Nijmegen blijft, als je weer t gevoel hebt dat ze weer allemaal sjaak-afhaak gaan zijn. En ja.. Misschien ns afwachten of zij ook uit zichzelf initiatief gaan tonen? Hoewel dat miss wel alleen maar frustrerend kan zijn, heb het zelf namelijk ook ooit gedaan... Dan ga je wel overal op letten..

En vervelend dat de rest van je team stopt... Nu moet je voor jezelf in gaan zien of je écht door wil en of je wil sterk genoeg is om het via een andere weg als samen met je team te doen. Daar moet je gewoon rustig over nadenken.

En dan nog over de reacties van mensen op je afvallen... Ik kan je vertellen: dat wordt nauwelijks meer. Bij mij was het de harde waarheid. In 3 maanden tijd was ik 15 kilo kwijt, en ik kreeg echt (biiiijna) geen reacties. VOoral van de mensen van wie je het verwacht, krijg je het niet. Je krijgt juist reacties van mensen waarvan je het niet had gedacht. Ook kreeg ik nooit reacties van mensen op de momenten dat ik t nodig had. Juist toen ik kláár was met lijnen (nu), krijg ik reacties van huh, ben jij eigenlijk afgevallen?
Sorry het klinkt echt heel pessimistisch. Conclusie: je omgeving is er gewoon niet zo veel mee bezig als jij en ziet het dus ook niet meteen. En misschien wel het belangrijkste: je doet het uiteindelijk voor jezelf...

Hopelijk gaat t weer wat beter intussen!
succes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan