Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 6, 2009

Vanilla0 woog op het moment van schrijven 57.40 kg (bmi: 21.34).

Momenteel heb ik het echt even te druk om te sporten, helaas. Maar ik hoef nog maar zooo kort dus het is gewoon echt even doorzetten met school. Ik heb een paper terug en een tentamen en voor beide had ik een 8! heeeel tevreden mee dus. Nu gister laatste paper ingeleverd en dinsdag nog 1 tentamen, statistiek dus helaas wel de moeilijkste.
Dus vandaar dat ik op zaterdag avod in de bibliotheek zit om te studeren, ach ja soms kan het even niet anders.

Ik ben woensdag voor het laatst in de sportschool geweest, maar ik heb wel dinsdag en donderdag thuis 30 uur op mn step apparaatje gezwoegd ;) Verder best veel ongezonde dingen gegeten, maar ook veel bewogen dus t blijft redelik constant denk ik. Vanmorgen nog steed 57.4 op de weegschaal, dus ik kom in ieder geval niks aan.

Tot dinsdag dus even keihard leren en dan savonds lekker sushi eten met vriendinnen om de vakantie te vieren!! Vanaf dan ook weer de volle focus op het sporten, dan heb ik nog minstens een maand voordat ik op vakantie ga.
Ik wil vier keer per week fitnissen vasthouden, dan moet t toch lukken om t vetpercentage nog iets om laag te krijgen denk ik zo.

Voor iedereen die moet leren veel succes!

June 7, 2009 om 12:52
Hey meid,

Heel veel succes met je laatste loodjes voor school. Komt vast goed, je zit in ieder geval op zaterdagavond in de bibliotheek te leren.
Afgelopen vrijdag heb ik echt gefeest en vanaf morgen ga ik er weer tegen aan.

Succes met je tentamen!
June 8, 2009 om 06:01
Hey meissie!

Jaaa ik ga lekker en ben er blij mee! Ik heb het alleen ook ff veeeel te druk om te sporten enzo, dus momenteel alleen ff netjes eten en wel iedere dag toch 40 minuutjes fietsen en wat oefeningen, dus op zich wel netjes!

Hoeveel is je vetpercentage nu? Mijne is 26.4% en ik wil zeker terug naar 25%!

Suicces op school!

Liefs
June 9, 2009 om 04:25
Joehoe!

Jaaa die spirit hou ik zeker vast, hij is in ieder geval voorlopig nog volop aanwezig, dus hoop dat dat ze blijft tot mijn vakantie (pas half augustus) dan ga ik zeker goed voelen in bikini!

Maar ja je vetpercentage laten dalen? Hoe snel dat kan? Moeilijk! Ik heb daar eerlijk gezegd weinig zicht heb en focus me altijd meer op de kilos en centimeters, daarmee zakt dan uiteindelijk vanzelf je vetpercentage! Maar ik denk dat je in 2 weken een hele hoop kan bereiken, als je keer of 4 per week gaat sporten en dan een goede combi van krachttraining en cardio. Het beste is volgens mij zoiets:
10 minuten warming up
30 a 40 minuten pittige krachttraining (ik doe de ene dag van de week bovenlijf en andere dag onderlijf)
30 minuten high impact cardio (crosstrainer, lopen, roeien of pittig fietsen!)

Dat ga ik ook weer doen als ik straks wat rustiger heb. Daarnaast doe ik dan meestal nog 2 lesjes van less mills en dan vind ik het wel prima!

Zet m op!

:loesssje:
Onbekend
June 9, 2009 om 04:32
wow... 30 uur op een steps apparaat, dat noem ik pas trainen!
June 9, 2009 om 08:48
Hee meis :D,

dankjewel voor je berichtje. Dat had ik wel even nodig, zullen we maar zeggen.. en ja, je hebt eigenlijk helemaal gelijk...... Dus dat ga ik ook zeker doen! Veel sporten, 1500 kc en kleine porties, dat lijkt me nu het beste plan (zoals ik al ongeveer bezig was dus) :). Ik zie dat jij ook eindelijk vrij hebt :)? Fijn is dat he! Nu alle tentamen/paper stress over is! Kunnen we ons eindelijk weer fatsoenlijk focussen op het afvallen + de aankomende vakantie!

Succes met alles!xx
June 20, 2009 om 05:20
Hoi!

En? Hoe zijn je toetsen gegaan? Hopelijk goed.. Dan ben je er lekker vanaf en kan je je ook weer gaan focussen op het lijnen. En je plan om 4x naar de sportschool te gaan, is dat vol te houden?

Handig dat je thuis zo'n stepapparaat heb, zeg. Succes!

:kipppie:
August 6, 2009 om 05:19
Hee!

Hoe gaat het nu met je? Lang geleden dat je iets hebt geplaatst:). Hoe gaat het met steppen:D.

Liefs Jaslyn
August 11, 2009 om 07:04
Hey hallo!

Hoe gaat het met jou? Wil het allemaal nog een beetje?

Liefs
August 12, 2009 om 10:12
Hey meid!

Klinkt netjes met sporten hoor! Misschien ben je ook niks afgevallen, zou goed kunnen hoor, maar waarschijnlijk ben je dan wel veel vet kwijt en is je vetpercentage gewoon gezakt. Dan is je gewcht niet minder, maar zie je er wel veel mooier uit en dat is het belangrijkste!

Ik probeer op vakantie volop te genieten maar zeker niet boven de 59 uit te zijn gekomen als ik thuis weer ga wegen :)! En daarna wil ik graag doorgaan tot 57 kg voor als ik 24 oktober naar Turkije ga. Van 57 wil ik mijn stabiele gewicht maken. Maar beetje schommelen mag best. Maar boven de 59 wil ik nooit meer uitkomen eigenlijk :)!

Zet m op!

Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan