Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 6, 2009

Sjassie woog op het moment van schrijven 74.20 kg (bmi: 28.98).

:schommel3: Zo doet mijn gewicht............

Ik weet heel goed waar het van komt hoor. Door de training 'moet' ik best spitten in mijn eetgewoonten en waar dat vandaan komt. Hierdoor ben ik gaan eten, nou ja vreten zeg maar rustig.......... Ijs, chocola, koekjes, niks wat veilig voor mij de afgelopen tijd. Ik denk dat ik nu wel weer wat rustiger geworden ben ik dat ik mijn goede gewoonten weer op kan pakken.

:vertrouwen2:

June 6, 2009 om 14:21
Hey Sjassie!

Oei oei eetbuien! Pfff. Ik hoop dat ik ze eventjes achter me kan laten, want ik heb net een hele vreet-periode gehad. Maar ineens kan je er dan doorheen breken en zijn ze weg. Mijn kleine doel is om op 1 juli 66 :kg: te wegen. Ik heb 3 juli een bruiloft en dan wil ik mijn mooie jurk aan :)
Zet m op he! Niet te diep spitten, want het kan je ook ongelukkig maken! De toekomst is veel belangrijker dan het verleden.

:blinkiebill:
June 7, 2009 om 15:07
Ja, dat is lastig, hé? Het levert dus niet alleen iets op, maar het maakt dingen weer pijnlijk duidelijk. Maar als dat de oorzaak is, moet je er toch iets mee doen, anders blijft het je achtervolgen. En diep in het verleden spitten, helpt ook niet altijd, zeker als het om dingen gaat, waar je nu niets meer mee kan. Het kan je dan wel helpen om alternatieven te vinden om dat vervelende gevoel te uiten en te vinden. Zo kom ik er ook achter dat ik helemaal niet zo goed ben in het uiten van mijn emoties. En bovendien ook veel teveel dingen doe die ik eigenlijk niet wil. En dan kan ik wel in mijn verleden gaan kijken, maar inderdaad de oplossing ligt vaker in de toekomst.
Succes deze week.

Groeten, Neppa:heks01:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan