Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 6, 2009

Geschreven door Zayka

Vandaag een slechte dag gehad, pitta gegeten, gesnoept... Ik had deze ochtend examen en dat ging wel goed, maar de zenuwen onder controle krijgen lukte me enkel zo. Dusja...
Ik heb een bikini-foto in het fotoboek gezet. Ik ben echt moddervet! Ik wil zo niet op 't strand verschijnen...

June 7, 2009 om 05:46
Moddervet? Mens, doe niet zo gek! Zou willen dat ik zo'n buik had! Je kunt je zo echt wel vertonen op het strand, hoor :). En btw, mooie bikini! Marlies Dekkers, toch?

En zoals 'bah' zegt: zo snel na een zwangerschap? Gaat heel goed, lijkt mij :).

Succes :).
June 7, 2009 om 06:54

:hoi:

je hoeft je echt geen zorgen te maken je bent zeker en vast wel aantoonbaar alleen zit ik verkeerde beeld nog een beetje in je hoofd! gaat er wel uit! Goed bezig!!
June 11, 2009 om 16:23
Heeey

Thnx voor het compliment, maar ja goed. Ik ga nog wel ff door denk ik... wil me zo ook nog niet op het strand vertonen. Vast een vrouwenkwaal ;)

Doe je trouwens ook aan sport naast het lijnen??

:succes:

:cindyrella:
June 12, 2009 om 05:01
Super tof frisbee!!! Ik studeer aan de Calo, is hbo sportacademie in Zwolle. Ik studeer dus voor lerares LO, dus ik sport in ieder geval veel op school. Daar doen we soms ook frisbee, echt super leuk. Heb het ook wel eens gegeven op me stageschool, de kinderen weten vaak niet dat het gewoon een sport is. Maar wat leuk dat je dat doet zeg! :)

Ben je verder al helemaal hersteld van je zwangerschap?? Weet eigenlijk helemaal niet hoe lang dat duurt. Het lijkt mij ook erg leuk om moeder te zijn, leuke naam ook Anna! Lukt het een beetje om te combineren ook met school enzo? Lijkt me best wel zwaar.

Tja wat doe ik verder, ik basketbal op redelijk niveau, dus ik train ook 3 tot 4 keer per week en in het seizoen zelf ook nog wedstrijden.
Nu is het bijna zomerstop, train gelukkig nog wel met de heren en ik ga van de zomer 2 keer per week naar de sportschool.

Nog plannen voor het weekend??

:cindyrella:

ps. ik voeg je toe als buddy! :D
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan