Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 18, 2009

AMW woog op het moment van schrijven 64.70 kg (bmi: 22.65).

14.59
Ben ondertussen weer wat kalmer geworden. Vind het nog steeds een kutstreek! Maar ja.. Ga vanavond alsnog dat geld bij m langsbrengen, dan wel op zn werk, maar toch..:( Zie ik hem iig weer even, en kan hij weer even zien hoe veel ik al ben afgevallen;) Al is het op dit moment minder dan het geweest is, (0.6) Maar toch, dat zal hem niet opvallen denk ik! En heb vandaag goed op mn eten gelet, dus miss dat er vanavond al weer wat af is.. En gewoon nog veel meer afvallen! Laten zien hoe goed ik er uit kom te zien;)
Liefs

13.50
WAT EEN EIKEL!! Hij heeft net gewoon afgebeld! Ben echt pissed joh! Heb dat natuurlijk niet aan hem laten merken, maar vind het echt niet leuk!!! Kan wel janken:S Het kan hem dus blijkbaar echt weinig schelen! Hij is te druk zegt ie: hij gaat morgen een uurtje squashen(goh, dat is wel belangrijk jah:S) en hij moet 's avonds naar zn ouders, en voor de rest is ie druk in huis ofzo.. Ik snap het niet helemaal:S Wordt er echt zo chagrijnig van!! Dacht ik dat ik wat meer duidelijkheid zou krijgen, nou dit is duidelijk genoeg:S Ben echt gewoon boos, en verdrietig!! Wil naar huis:'( Maar ja, ben aan t werk:S Baal er echt heel erg van:'(

13.23 uur
Bah.. Zit alleen maar op te letten op zn hyves.. Dat stomme wijf had m weer een berichtje gestuurd, welke een paar min later weer verwijderd was;) Haha.. Maar toch blijf ik me afvragen Waarom? Hij zei toen: wat een stom wijf is dat joh! Maar ja, hij heeft eerder wel eens wat anders met haar besproken:S Ook over hyves, maar toch vond ik het NIET leuk:S Maar ja.. Weet niet echt wat ik moet, eigenlijk moet ik het loslaten, hij is vrij om te doen en laten wat hij wil! Maar hij wil die afspraak maken! En natuurlijk, Hij doet niks! Hij KRIJGT alleen maar berichtjes, Stuurt niks terug! Tenzij hij dat prive doet, dat kan ik natuurlijk niet zien, maar zou ie echt zo wanhopig zijn? Dat ie prive berichtjes stuurt zodat ik het niet kan lezen?? Ik weet het niet.. Denk het eerlijk gezegd niet, hij stuurt MIJ al geen berichtjes, laat staan iemand anders..:| Maar ja, alles kan natuurlijk he.. Hij is wel een vent.. BAH, waarom laat ik mn humeur zo door hem beinvloeden?? Eten gaat tot nu toe goed:) Denk dat ik, als ik dit zo volhou en vanavond lekker ga sporten, morgen wel wat ben afgevallen! Dus daar denk ik dan maar aan, en ga ik voor!
Liefs

08.44 uur
Ok.. 0,3 erbij.. Jammer maar helaas! Had natuurlijk wel verwacht dat er iets bij zou zijn.. Hoopte op 0,2 maar dit is ook nog wel goed.. Morgen is het er weer af;) Als ik vanavond niet wordt opgeroepen kan ik lekker gaan sporten! Heb er aan de ene kant heel veel zin in, maar aan de andere heb ik gewoon zin om lekker op de bank te hangen.. Maar na het sporten voel ik me ws zo goed dat ik wel ben gegaan! Dus moet maar even kijken;) Toen ik nog bij mn ex woonde ging ik na het werk, dat was echt ideaal, en dan erna eten.. Maar nu kan dat niet meer:( Dus moet ik mezelf er echt toe zetten om te gaan:( Ach, komt vast goed! Heb m trouwens nog steeds niet gebeld, weet ook niet of ik dat nog doe.. Miss zie ik m zondag alsnog wel;) En anders maar niet.. Maar zou wel leuk zijn als ie er zelf mee komt! Ik wacht wel af..
Liefs

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan