Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 18, 2009

Nicole90 woog op het moment van schrijven 35.80 kg (bmi: 12.84).

Ochtend:
Vanochtend alweer meteen paniek. Mama had de huisarts gesproken. Op mijn afdeling in Den Haag kreeg ik 30ml prunasine wat mijn stoelgang flink in gang wist te zetten iedere dag. Nou moet ik daar van mijn huisarts thuis acuut mee stoppen. Ik moet overstappen op Vocalon 1 zakje, maar ik weet nu al zeker dat dat niets gaat werken. Ik lig nu al de halve ochtend te huilen, omdat ik bang ben dat ik nu heel snel aan ga komen. Daarnaast moet die Vocalon in vla of yoghurt of een vruchtensapje. Gezien ik van mijn ouders als ontbijt niet alleen yoghurt mag eten, maar daarnaast ook nog een cracker is dat dus weer een flinke dosis extra calorieen. Mijn moeder kwam me vanochtend al uit bed plukken om 8:00, omdat ik moest ontbijten voor ze weg ging. Ze had een hele schaal yoghurt klaargemaakt, met aardbeien en een appel. Heel erg lief, right. Maar ik kan alleen maar lopen schreeuwen om al dat eten, omdat ik thuis nu al de controle verlies.
Avond:
De rest van de dag is tamelijk goed verlopen wat het eten betreft. Ik heb zelf gekookt voor iedereen.

-150ml Magere yoghurt 60ckal
-1 stuk Appel 60ckal
-100g Aardbeien 30ckal
-2 snee Bruin brood 160ckal
-1 kop Bouillion 10ckal
-1 glas Limonade light 10ckal
-300g Gewokte groente 300ckal
-100g Gebakken koolvis 120ckal
-10ml Ketjap manis 10ckal
-100ml Zelfgemaakt ijs 50ckal
Totaal 810ckal


June 18, 2009 om 11:33
Meid, niet opgeven. Ik weet dat je het moeilijk vind allemaal en dat is het ook, maar die eetstoornis is het niet waard!! Komop, niet opgeven. Je moeder bedoelt het goed, ze is gewoon enorm bezorgd en bang dat je nog verder en dieper zakt.

Weet dat je me altijd mag komen storen op mijn profiel of via persoonlijk bericht als je even wat meer steun nodig hebt!!!!
June 18, 2009 om 11:49
Ik was daar niet opgenomen voor mijn eetstoornis, maar doordat ik nogal heftig automutileerde en suïcidepogingen ondernam. Dat is een heel stuk minder geworden, maar mijn eetgedrag is daar een soort van gevolg van. Ik heb de controle daarover nodig om het 'veilig' te kunnen houden.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan