Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 18, 2009

Incredible74 woog op het moment van schrijven 112.40 kg (bmi: 37.56).

grrr.. al mijn 'winst' van de laatste dagen in 1 dag weer erbij gekomen. Nu weet ik dat ik me niet iedere dag zou moeten wegen, maar ik ben gewoon benieuwd hoe ik afval. Echt paniek heb ik dus ook niet, dit is waarschijnlijk gewoon een normale schommeling die je anders niet eens gezien had.

Maar.. omdat ik me iedere dag weeg en ook iedere dag bij houd wat en hoeveel ik eet, begin ik wel een soort van patroon te ontdekken. Want het is niet direct het meerdere eten wat er daags erna aan zit. Maandag had ik namelijk helemaal niet zoveel gegeten en dinsdag ochtend was er wat aan. Terwijl ik dinsdag juist wel veel gegeten had en er woensdag weer wat af was.
Nee, die schommelingen van dag tot dag hebben echt te maken met hoeveel ik 's avonds nog drink. Maandag-avond had ik repetitie en heb ik op de terugweg (rond middernacht) nog een halve liter water gedronken in de auto. En gisteren heb ik ook nog vrij veel water aan het einde van de dag gedronken. En dat krijg ik natuurlijk niet in een nacht weggewerkt zodat ik de volgende ochtend zwaarder ben.

Dat wordt in ieder geval mijn theorie voorlopig.

June 19, 2009 om 07:51
Heej je hebt het tot nu toe supergoed gedaan! Petje af van mij. En, dat schommelen qua gewicht daar heb ik ook last van hoor! Dan kom ik weer wat aan, blijf stil staan en dan na een paar dagen gaat het weer er af. Als je je daarop instelt dat je lichaam het zo doet, dan valt het mee hoor. Volhouden hoor! Je bent al superver gekomen.

Groetjes, Danielle
June 19, 2009 om 08:37
Hoi incredible,
ik passeer voor de eerste keer per toeval in je dagboekje.Je verhaal is zo herkenbaar: ook ik ben na alle gekende ongemakken (niet meer tussen de leuningen van een stoel passen op een terrasje, je bikinilijn nog zeer moeizaam kunnen scheren, geen leuke laarzen meer vinden (tenzij peperduur) enz eindelijk begonnen met de 'knop' om te schakelen.Ik had niet langer een dokter nodig om me te vertellen dat ik 'te dik' ben, ik voelde me ook ongezond, altijd moe, futloos, niet meer in staat tot een degelijk trapje...
Tja...over de weegschaal... ook dat is herkenbaar! Zoals je zelf al zegt beperk je best het wegen tot één keer per week omdat je anders heel vaak vertekende beelden krijgt. Je vochtbalans heeft daar zeer zeker mee te maken, maar ook als je bijvoorbeeld een glaasje alcohol drinkt verlies je zeer veel vocht maar je lichaam hersteld die vochtbalans achteraf. Na een paar pintjes pakken ben je gegarandeerd af de dag erna, maar de calorieën die er in zitten merk je pas twee dagen later. Zo zei vroeger mijn diêtiste dat ook frietjes pas twee dagen later op de weegschaal te zien waren. Mosselen en zoute dingen zoals bv. kaas houden dan weer vocht op, knoflook enz. drijft dan weer vocht af...En dat geeft inderdaad een heel vertekend beeld: de ene dag denk je: ik heb het zo goed gedaan en ik kom bij, de volgende dag dank je ik heb het zo slecht gedaan en ik val af... Bij mij bepaalde dat ook mijn verder eetpatroon dus ik heb mijn weegschaal van de hand gedaan en ga nog wekelijks elders de weegschaal op...
Je hebt hoe dan ook veel bereikt en samen komen we er wel! Volhouden!
June 21, 2009, gewijzigd door Mirvdd op June 21, 2009 om 15:27
Wauw incredible!
Ik zie jouw dagboekje en vind het super-knap dat je al zoveel gewicht kwijt bent! Ach, en dat van dat water, het bevat geen calorieën, maar zorgt er wel voor dat je lekker schoonspoelt!
Al is dat pas de dag erna!
Lekker blijven drinken en bijhouden, is alleen maar goed!:waterdrinken:
Wie weet zie ik je een keer bij mijn site?
-x- Mir:gazodoor2:
June 22, 2009 om 02:55
Hoi daar!
Bedankt om ook even te passeren op mijn pagina, het is inderdaad zo als we elkaars verhaal lezen dat er zoveel herkenbaar is!
De wii in huis hebben we al, alleen de wii fit ontbreekt nog, maar ik denk dat we hem ons heel vlug gaan aanschaffen!
Het probleem met Kaas? :kaas: Dat ken ik ook maar al te goed. Ik heb dan ook nog vooral graag de hele oude kazen (die meestal niet in light versie te krijgen zijn) of de Franse kazen=> grote boosdoener!
En echt lekkere light varianten heb ik nog niet ontdekt, ze boeten allen in aan smaak. Misschien tips?
Groetjes cindy
June 22, 2009 om 13:51
Hey Ingrid,
Dank je wel voor je berichtje!
:excellent:Lief van je, dank je wel voor je medeleven. Uiteraard gun je het geen enkel kind, maar die van mij is wel een speciale dus had ik graag dat het anders was gelopen...:aaioverbol:
Ik heb je maar 'even' toegevoegd als buddy, dan kunnen we elkaar steunen en tips geven.
Die van jou moeten echt geweldig zijn, anders was je niet al zoveel afgevallen!
Dus kom maar op met de tip van de week!
-x- Mir:gazodoor2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan